• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JOKIĆ POGLEDAO U PAPIR I ISKOLAČIO OČI! Nikola nije mogao da vjeruje šta vidi: Šokiran sam! (VIDEO)

Nikola Jokić je na konferenciji za medije poslije pobjede Denvera nad Majamijem govorio i o podatku koji ga je šokirao kada je pogledao statistiku.

 Nikola Jokić se šokirao statistikom Izvor: YouTube/FreeDawkins/Screenshot

Srpski košarkaš Nikola Jokić odigrao je vrhunsku utakmicu za Denver i vodio je svoj tim do velike pobjede nad Majamijem (104:93) i upisao je tripl-dabl sa 27 poena, 10 skokova i 14 asistencija, a odmah poslije utakmice pogledao je u statistiku i iskolačio je oči. Kada je došao na konferenciju za medije, pred Jokićem je bio papir na kome je pojedinačna statistika igrača, a jedan od podataka ga je prilično iznenadio.

"Iznenadio sam se što je Majkl Porter pogodio samo dvije trojke, bio sam ubijeđen da je pogodio šest ili sedam. Baš sam se šokirao zbog toga!", kazao je Nikola Jokić čiji je pomenuti saigrač na kraju imao 14 poena i 13 skokova, odigravši daleko zrelije nego što smo navikli od njega ove sezone.

Jokić je takođe priznao i da je jedva čekao da počne finale. Nerviralo ga je što je tolika pažnja na Denveru, i uopšte njemu, pa su mu se i "mediji smučili" jer prema mišljenju srpskog igrača prave nešto veće od onoga što je NBA finale, odnosno kao i za većinu stvari Somborac to vidi kao najnormalniju stvar. "Jedva sam čekao da sve počne. Kada je utakmica krenula, osjećao sam se konačno normalno i komforno, prije toga je bila prevelika euforija", objasnio je igrač Denvera.

Džoker je hvalio igru Džamala Mareja i Erona Gordona za koga je rekao da upravo zbog njegove igre u reketu nije forsirao svoj šut: "Da, volim da igram sa njim, fizički je dominantan i sjajno je prihvatio ulogu u Denveru. Danas nam je pomogao, davali smo mu loptu, a uz to je naš najbolji odbrambeni igrač uz Kaldvel-Poupa. Nije lako kada iz utakmice u utakmicu morate da čuvate najboljeg igrača protivničke ekipe, a on to radi odlično".

Takođe, Jokić je pričao o timskoj košarci koju forsira Denver, dok je novinare zanimalo i da li drži govore u svlačionicama pošto na terenu pokazuje lidersku crtu: "Ne, nikada to ne radim. Imamo veterane koji to rade. Ako ih slušaš, vrlo brzo shvatiš da pričaju pametne stvari".

Pogledajte obraćanje Nikole Jokića.
Izvor: Youtube/Free Dawkins

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC