• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRVA BOMBA U EVROPSKOJ KOŠARCI - KONAČNO SE I TO DESILO: On će biti "novi Željko" na klupi velikana

Već je ranije govorio o tome da želi da bude "novi Željko" na klupi Panatinaikosa. Za sada je jasno da će voditi "zelene" naredne sezone, a da li će biti novi Željko...

 Ataman preuzima Panatinaikos Izvor: MN Press/Twitter/dpg7000/printscreen

Konačno gomile glasina o Panatinaikosu i timu "zelenih" za narednu sezonu počinju da se obistinjavaju. Sada je prvi čovjek potvrdio da Ergin Ataman dolazi u Atinu.

Njegov Efes je u neizvjesnoj završnici uspio da savlada Fenerbahče i izjednači na 1:1 u polufinalnoj seirji turske lige, a poslije meča Ataman je najavio odlazak iz kluba i transfer u Panatinaikos.

"Želim da iz Efesa odem kao šampion. Zna se da je Efes već potpisao novog trenera, a poslije svega što sam uradio za ovaj klub volio bih da je prema meni pokazano malo više poštovanja. Ja sam već potpisao za Panatinaikos", rekao je on. 

Ipak, uvijek oštar na jeziku Ataman nije mogao a da ne pošalje poruku koju je malo ko razumio. Da li mu smeta odnos Efesa prema njemu, ili zamjera nešto sudijama, košarkaškom savezu Turske... Teško je reći.

"Mogao bih da govorim o mnogim stvarima, ali ne mogu zbog svoje pozicije. Ako jednog dana prestanem da se bavim trenerskim poslom, rado ću podijeliti svoja skorašnja iskustva u knjizi. Mnogo toga se dogodilo u prethodna dva dana i ne bih o tome da pričam", rekao je on. 

Panatinaikos se povezivao sa velikim brojem igrača pred kraj ove sezone, pa se govorili da žele Fakunda Kampaca, Luku Vildozu, Kevina Pantera, Janisa Papapetrua, ali i mnoge druge evropske igrače. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC