• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kampaco slikom raspalio maštu Delijama (FOTO)

Košarkaš crveno-bijelih objavio sliku iz svog doma

 Kampaco objavio slikui ćerke u Zvezdinom dresu Izvor: MN Press/facucampazzo

Plejmejker Crvene zvezde Meridianbet Fakundo Kampaco dočekao je sa saigračima izlazak na teren poslije skoro 20 dana, a veče pred meč protiv FMP-a "okačio" je fotografiju koja je oduševila navijače crveno-bijelih.

Argentinac je podijelio objavu na kojoj se vidi kako njegova ćerka sjedi za stolom obučena u njegov Zvezdin dres, sa prezimenom "Kampaco" na leđima. Naravno, u njoj su pojedini navijači Zvezde na društvenim mrežama "pročitali" i da slika objašnjava koliko mu je lijepo u Beogradu i da planira da ostane.

Prethodnih nedjelja, pa i mjeseci, nagađano je i najavljivao da će Kampaco da se vrati ovog ljeta u Real Madrid, objavljivani su i detalji njegovog navodnog sastanka sa svojim starim-budućim timom, a on se sve to vrijeme nije oglašavao. U Zvezdi su sve to vrijeme isticali da je situacija sa njegovim statusom i dalje otvorena i da će se o tome pregovarati nakon završetka finalnih serija KLS i ABA lige.

Izvor: Instagram/facucampazzo

Kampaco je došao u Zvezdu krajem 2022. godine, zbog Evroligine kazne crveno-bijelima nije mogao da bude registrovan do marta, a kada se pridružio ekipi i na utakmicama pokazao je koliki uticaj ima. Jedan od najboljih plejmejkera Evrolige ima ugovor sa srpskim klubom do kraja sezone, koja će biti završena u naredne dvije nedjelje, nakon finalnih serija crveno-bijelih protiv FMP-a i Partizana. 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC