• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LEGENDARNI NBA AS ODUŠEVLJEN JOKIĆEM: Bio je šampion i igrao protiv Nikole, takvog nikad nije vidio

Izuzetne riječi Kevina Garneta o Nikoli Jokiću.

 Kevin Garnet oduševljen Jokićem Izvor: Twitter/ClutchPointsApp/hoopshype/printscreen

Nikola Jokić je nakon dvije titule namenjene najboljem igraču ligaškog dijela NBA lige podigao ljestvicu - bio je najbolji igrač plej-ofa na Zapadu, zatim MVP finala NBA lige, a kraju je Denveru i donio prvu šampionsku titulu u istoriji franšize. Sve to, uz ponašanje na kakvo nisu naviklu u SAD, nateralo je i slavne košarkaše da danima pričaju o centru iz Sombora. Jedan od njih je Kevin Garnet, koji je u društvu Pola Pirsa komentarisao srpskog košarkaša.

Njih dvojica su tokom snimanja podkasta prokomentarisali Jokićevo ponašanje nakon osvajanja titule, a Garnet je pod strašnim utiscima! Hvalio je Jokića kao rijetko ko do sada i to ne samo zbog igara na terenu. Istakao je da takvog igrača nikada nije vidio, a posebno zbog toga što je pokazao skromnost kada se šampionski tim fotografisao nakon ceremonije na kojoj su dobili trofej.

"Džoker djeluje kao najskromniji košarkaš kog sam ikad vidio. Nikad nisam vidio igrača koji je upravo osvojio NBA prsten i da je bio jednostavno - uspavan. Više ga je zanimala ćerkica, bio je isključen. Bio je ono što mi kažemo 'isključen'. Kad kažeš to, to je. Ne pitaš takvog igrača ništa, koljena su mu već u ledu, mi to zovemo 'isključen' i on je bio. Bio je kao neeee, imam avion, odlazim ujutru. Kažu mu 'Ali imamo paradu.' Neee… Najskromnija stvar koju sam vidio", rekao je Garnet tokom razgovora sa Polom Pirsom, pa dodao:

"Posao je završen, posao je završen, ja sam otišao. Gotovo je, nemam više obaveza. Pričate o paradi? Kakva parada. Nikad nisam to vidio, on je jedan jedini. Nikad nisam vidio ni šampionsku sliku sa tvojim najboljim igračem u trećem redu fotografije. Ako pogledate Denverovu fotografiju, imaju igrače napred, osoblje u drugom redu, trenere, treći red su prijatelji i porodica, mislim da je Džoker vjerovatno u četvrtom redu, nije ni na slici Pi".

Inače, Kevin Garnet je NBA šampion iz 2008. godine, kada je u timu Boston Seltiksa bio saigrač Pola Pirsa. Karijera mu je trajala više od dvije decenije, a igrao je i u prvoj sezoni koju je Nikola Jokić proveo u ligi, pa je iz prve ruke mogao da vidi koliko će srpski centar zapravo biti dobar u godinama koje su došle nakon njegovog penzionisanja.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC