• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizanove legende na raftingu Tarom i Drinom! (FOTO)

Autor Dragan Šutvić

Nakon Nikole Jokića, ali i bivši i sadašnjih košarkaša Crvene zvezde, sada su na rafting stigli i Predrag Danilović, Mlađan Šilobad i Zoran "Stragi" Stevanović.

 legende partizana na raftingu drinom  Izvor: Srna

Uzbudljivi spust gumenim čamcima niz brzake tirkizne ljepotice Tare i ništa manje zadivljujuće Drine turistički je brend Foče i Republike Srpske u kojem uživa i sve više poznatih ličnosti, a čini se da je postao posebno popularan među košarkašima.

Gotovo u isto vrijeme kada je na Tari i Drini boravio šampion NBA lige Nikola Jokić, ali i bivši i sadašnji košarkaši Crvene zvezde, u čarima ovih planinskih rijeka uživale su i legende Košarkaškog kluba Partizan Predrag Danilović, Mlađan Šilobad i Zoran Stevanović, klupski drugovi iz najuspješnije generacije beogradskih crno-bijelih koja je 1992. godine pokorila Evropu.

Malo je nedostajalo da se reprezentativac Srbije Nikola Jokić i predsjednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović prethodnog vikenda sretnu na Tari.

Samo dan nakon što je Jokić bio gost kampa "DMD", u kamp "Hajlender" stigao je Danilović sa prijateljima.

Predsjednik Košarkaškog saveza Srbije na rafting u fočanski kamp "Hajlender" došao je sa Šilobadom i Stevanovićem, koji trenutno obavljaju značajne funkcije u KK Partizan, kao i poznatim beogradskim stomatologom, profesorom Stomatološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu Zoranom Vulićevićem.

Nekadašnji saigrači iz najuspješnijeg sastava srpske klupske košarke prvi put su boravili na raftingu Tarom i Drinom, a prema riječima njihovih domaćina iz kampa "Hajlender", oduševili su ih ljepota kanjona Tare, bistra voda i uzbudljivi brzaci i bukovi, pa se može očekivati da će se poput Jokića, koji je već godinama gost fočanskog raftinga, rado vraćati ovom biseru prirode.

Dolazak na rafting gosti iz Beograda iskoristili su da posjete i Medicinski fakultet u Foči, u čijem stasavanju je profesor Vulićević imao značajnu ulogu.

Uz ove košarkaške legende, na raftingu Tarom i Drinom često se može sresti i košarkaš Crvene zvezde Miroslav Raduljica.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(mondo.ba/SRNA)

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ime

Cek, oni ovako "izvajani" su uspjeli da plutaju? Svaka cast camcu, top kvalitet!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC