• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikola Mirotić se oglasio! Dok sve gori zbog njega i Partizana, objavio je samo jednu sliku!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Evo gdje se budući košarkaš Partizana trenutno nalazi!

 Nikola Mirotić u Partizanu, oglasio se na instagramu s mora Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Sve je gotovo i samo se čeka zvanična potvrda da je Nikola Mirotić postao novi košarkaš Partizana. A za to vrijeme, doskorašnji as Barselone oglasio se sa obale mora, bez označavanja lokacije na kojoj se nalazi. Djeluje da uživa u miru dok uveliko traje bura oko njegovog dogovora sa crno-bijelima, koji će imati super-tim predvođen Mirotićem i Kevinom Panterom na terenu, a Željkom Obradovićem sa klupe.

Prije svega, sada se iščekuje Mirotićev definitivni rastanak sa Barselonom, sa kojom njegov agent i dalje traži način da izađe iz ugovora prema kojem je Nikola prošle godine zaradio 5 miliona dolara. On nije htio da se lako odrekne novca, Barsa odavno ne računa na njega i već je dovela Vilija Ernangomeza iz NBA lige, ali dogovor još nije ozvaničen. A, čim bude, očigledno je da će odmah biti predstavljen kao još jedna Partizanova bomba ovog ljeta, nakon ostanka kapitena Kevina Pantera, koji je umjesto odlaska u Barselonu odabrao da nastavi u Humskoj i da potpiše novi ugovor. Nakon njega, nove ugovore potpisali su Zek Ledej i Aleksa Avramović.

Mirotić je igrao za Barselonu od 2019, kada se šokantno vratio iz NBA lige, u kojoj je proveo pet godina nastupajući za Čikago Bulse, Nju Orleans i Milvoki Bakse. Mirotić je tada potpisao ugovor na čak 26 miliona evra i postao najplaćeniji košarkaš Evrope, dok je prošle godine i zvanično proglašen za najboljeg igrača Evrolige. S obzirom na njegov kvalitet i iskustvo i brojne kvalitete koje donosi, nije iznenađenje što ove subote cijeli košarkaški kontinent očekuje da Partizan i Barselona potvrde ono što je sada sasvim izvjesno - da će Nikola Mirotić sljedeće sezone igrati u crno-bijelom.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

01:02
Nikola Mirotić izjava Crvena zvezda Barcelona
Izvor: MONDO/Mladen Šolak
Izvor: MONDO/Mladen Šolak

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC