• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PANATINAIKOS DOVEO NBA IGRAČA: Atamanu stiglo 12. pojačanje - ide po titulu u Evroligi

Svi Mihailuk biće vjerovatno posljednje pojačanje Panatinaikosa za novu sezonu.

 Svi Mihailuk pojačao Panatinaikos Izvor: Profimedia

Panatinaikos napada titulu u Evroligi, stiže NBA pojačanje, dolazi Svjatoslav Svi Mihailuk (26). Ukrajinski košarkaš više vremena u Americi provodi u timovima u Razvojnoj ligi i odlučio je da dođe u Evropu. Grčki tim je bio najbrži.

Prema informacijama izraelskog novinara Arela Ginsberga sve je već završeno "Dogovor je postignut, pregovori su bili brzi, obje strane su se složile oko dvogodišnjeg ugovora. Mihailuk će biti posljednje pojačanje Panatinaikosa ovog ljeta", naveo je Ginsberg. Ovo bi trebalo da bude još jedna potvrda da je PAO odustao od Nikole Mirotića.

Ukrajinac pokriva pozicije krila i beka. Izabran je kao 47. pik na draftu 2018. godine od strane Lejkersa i sa njima je potpisao prvi ugovor. Ubrzo je prebačen u Razvojnu ligu, pa je trejdovan u Detroit. Isto se dogodilo i u Pistonsima, pa je otišao u Oklahomu, a odatle u Toronto koji ga je otpustio poslije godinu dana. Njujork Niksi su ga angažovali, mada se tamo zadržao samo nekoliko mjeseci i onda je u februaru ove godine otišao u Šarlot u sklopu trejda. Na prošlogodišnjem Evropskom prvenstvu bio je najbolji kradljivac lopti i dobra igra u odbrani jedan je od njegovih kvaliteta.

Ergin Ataman je došao u PAO i napravio potpunu reorganizaciju, doveo je praktično cijeli novi tim. Krenulo je sa Lukom Vildozom i Matijasom Lesorom, pa su poslije toga došli Kostas Adetokumbo, Dinos Mitoglu, Dimitros Moraitis, Kostas Slukas, Džerijan Grant, Janis Papapetru, Kajl Gaj, Huančo Ernangomez i Aleksander Balcerovski. Dakle, dolazak Mihailuka bio bi 12. pojačanje "zelenih" ovog ljeta.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dejan

Strasno pojacanje.prvi put cujem za njega.. koliko poznatih imena je samo propalo u evropi. Anunimusi iz razvojnih liga su tek promasaj. Samo provereni evroligaski igraci su dobra investicija..

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC