• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LJUDI, ISPALO SVE, SIJEVAJU MI BUTINE! Hit priča srpskog trenera: Skroz mi pukle pantalone u finalu, a onda po**o scena!

Autor Dragan Šutvić

Dušan Alimpijević je ispričao hit anegdotu iz finala Evrokupa kada su mu pukle pantalone.

 alimpijeviću pukle pantalone na finalu evrokupa Izvor: Youtube/Jao Mile podcast/printscreen

Srpski trener Dušan Alimpijević (37) preuzeo je ovog leta Bešiktaš nakon što je prethodne tri sezone skrenuo pažnju na sebe u Turskoj. Vodeći ekipu Bursaspora, koja nije imala naročito veliki budžet, uspio je da se plasira i u finale Evrokupa (2021-22) gdje mu se desila vrlo neobična stvar o kojoj je do sada ćutao.

U podkastu "Jao Mile", kod bivšeg srpskog košarkaša Mileta Ilića, ispričao je nevjerovatnu anegdotu o tome kako su mu već tokom prve četvrtine pukle pantalone, zbog čega je morao da se presvuče i da niko ne primijeti. "Svako pucanje pantalona na sred meča je ozbiljno... Bolonja, finale Evrokupa je bilo, prva četvrtina je u pitanju. U nekoj situaciji, onako kako sam u stavu uradio, bukvalno sam čuo svoje pantalone da je to puklo. Bam!", nasmijao se Dušan Alimpijević dok je prepričavao neprijatnu situaciju.

"Ja znam šta se desilo i odmah odlazim nazad i sjedam na stolicu. I računam, okej, samo da provjerim ja ovo, da niko ne vidi i da vidim samo otpozadi šta se tu dešava. Ja otprilike dodirujem pantalone na leđima i vidim da se to već otvorilo tamo. Reko' možda naprijed nije puno puklo, pogledam naprijed, a ono butine sevaju. To je bila prva četvrtina i ne mogu da da uzmem tajm-aut. Previjam se preko one stolice ne bi li me videli sa zapisničkog stola. Uzimamo tajm-aut, ustajem sa sve stolicom i okrećem je. I javljam mojima u menadžmentu da treba da mi nađu pantalone u pauzi između dvije četvrtine. Imam dva minuta da zamijenim pantalone", smije se dok priča Alimpijević.

Izvor: Profimedia

Svjestan je toga da nije mogao gori momenat da se desi da mu puknu pantalone, pa mu je bilo teško i da objasni ljudima oko sebe da zaista ima problem koji treba da se riješi.

"'Kakve pantalone, o čemu ti pričaš?' Objašnjavam im da je sevnulo sve živo... Ne pitajte me ništa! Iza nas su članovi borda iz Turske, sponzori sa familijama, ima ih koliko hoćeš iza mene. Jave mi na kraju čekaju te tamo i završi se četvrtina i ja krećem. Skinuo sam sako i vezao, a kako trčim naši navijači koji su kraj terena misle da ja idem da ovjeravam i pružaju mi ruke, vuku nazad, kao bravo, majstore i bodre me. Vuku me tu nazad da ostanem i mislim se sjevnuće mi ovde pred svima. Izmigoljim se i odem u tunel, a tamo me čekaju tri čovjeka iz menadžmenta u boksericama. Skinuli njih trojica pantalone tamo, malo po**o scena... Od prvog ulazim, navlačim pantalone i ne ide. Uzimam od drugog, ove odgovaraju i reko' tvoje pantalone uzimam i vraćam se", zaključio je Alimpijević o drami koja ga je snašla u finalu u Bolonji protiv Virtusa.

Inače, Virtus je savladao Bursasapor 80:67, a najveću razliku napravili su baš u prvoj četvrtini kada su iskoristili "huk navijača" sa tribina i vodili su odmah 25:12. Miloš Teodosić je predvodio Italijane sa 21 poenom do titule, a samim tim i do plasmana u Evroligu u kojoj će igrati i naredne sezone.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC