• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Filadelfija "otkazala" Hardenov trejd: Ništa od novog super-tima, Embid i "Brada" napadaju titulu!

Autor Dragan Šutvić

Činilo se da će Džejms Harden sigurno napustiti Filadelfiju, ali klub je odlučio da na kraju ipak odbije njegov zahtjev za trejd.

 harden ne ide iz filadelfije Izvor: Profimedia

Džejms Harden prihvatio je "igračku opciju" za narednu sezonu i godišnji ugovor vrijedan 35,6 miliona dolara, ali je istovremeno krajem juna podnio i zahtev za transfer. Filadelfija je to prihvatila i zajedno sa njim je tražila klub koji bi želio da ga trejduje, međutim kako pregovori nisu uspjeli - odlučili su da ga zadrže u timu!

Najpoznatiji NBA insajder Adrijan Vojnarovski objavio je da su Siksersi obustavili sve pregovore oko trejdovanja Džejmsa Hardena i da planiraju da ga pozovu za trening-kamp uoči početka nove sezone. Svi u klubu vjeruju da sa "Bradom" u sastavu imaju dovoljan kvalitet da napadnu šampionski prsten, pa će od novog trenera Nika Nursa tražiti da ga "uklopi" bolje nego što je to činio njegov prethodnik Dok Rivers.

Harden nije bio zadovoljan prethodnom sezonom, u kojoj ih je Boston zaustavio u drugoj rundi, pa je zatražio trejd i nadao se da će otići u L.A. Kliperse, međutim u Filadelfiji nisu dobili dovoljno dobar paket zbog kog bi odobrili transfer. Željeli su da zauzvrat dobiju igrače koji će im održati šanse da se bore za prsten, što Klipersi očigledno nisu nudili i tu je bio kraj pregovora.

Vidjećemo kako će se sve ovo odraziti na Džoela Embida za koga se takođe spominjalo da bi mogao da napusti Filadelfiju, ali za razliku od Hardena - nije zvanično zatražio trejd i čini se da je ipak sada bliži odluci da ostane. MVP najjače lige svijeta iz 2018. godine je prethodno igrao za Oklahomu, Hjuston i Bruklin, dok je od 2022. u Filadelfiji. Prošle sezone je u regularnom dijelu prosječno bilježio 21 poen, 10,7 asistencija i 6,1 skokova.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC