• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVI ALARM ZA SRBIJU NA MUNDOBASKETU: Jokićev rival dolazi da sruši "orlove"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Karl Entoni Tauns u NBA bije bitke sa Nikolom Jokićem i uglavnom ih gubi. Ipak sada u dresu Dominikane može da bude jako, jako opasan za srpski tim na Mundobasketu.

 Dominikanska republika prijetnja za Srbiju na SP Izvor: Profimedia

Prijetnja za Srbiju na Mundobasketu! Srpski košarkaši su doputovali u Aziju i sada su u Šenženu gdje će odigrati dva pripremna meča protiv Kine i Brazila, a za to vrijeme se pojavila nova pretnja srpskom timu. Selekcija Srbije igra u grupi B sa Kinom, Portorikom i Južnim Sudanom, a kasnije se ukršta sa grupom A gdje su Italija, Angola, domaćin Filipini i Dominikanska Republika.

Svi znamo zašto se navijači Srbije najviše plaše Italije, ali možda će srpski najveći rival zapravo biti selekcija iz Latinske Amerike! Dominikanska Republika se pojačala svojim najboljim igračem Karlom Entonijem Taunsom, a sada je u pripremama pokazala da je sjajan tim. 

Poslije poraza od Portorika i Letonije u mečevima u kojima nije nastupao Tauns sada su savladali Kanadu 94:88! Tauns je pokazao kakva je sila pošto je ubacio 20 poena, uz to imao šest skokova i 2 asistencije, ali i 7 izgubljenih lopti doduše. Luis Figeroa je dodao 20 poena, a Delgado je dodao dabl-dabl od 10 poena i 12 skokova.  Kod Kanađana Lu Dort je je imao 13 poena, Tre Bel Hejns 12, a po 10 su ubacili Dilom Bruks i Ar Džej Beret.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC