• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igrao sa Dončićem u Realu, Laso ga sada doveo u Minhen: Radončić potpisao za Bajern!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Mladi crnogorski košarkaš novi je igrač minhenskog Bajerna.

 Dino Radončić potpisao za Bajern Izvor: MONDO/Ivan Bogunović

Pablo Laso vratio se košarci poslije godinu dana pause i tokom ljeta preuzeo ekipu Bajerna.
Španski stručnjak priprema Bavarce za novu sezonu, a sada je doveo u Minhen jednog igrača kojeg je trenirao u Real Madridu.

Novi igrač Bajerna je crnogorski reprezentativac Dino Radončić, koji je stigao iz Saragose i potpisao ugovor na godinu dana sa opcijom produženja na još jednu godinu.

"Veoma sam srećan što sam dobio priliku da igram za tako veliki klub kao što je Bajern i što sam se vratio u zemlju u kojoj sam rođen. Spreman sam da dam 100 odsto, kakve god klub bude imao planove. Dodatno me motiviše što ću ponovo sarađivati sa Pablom Lasom, sa kojim sam proveo sjajno vrijeme u Madrid", rekao je Radončić.

On je debitovao za Real upravo pod Pablom Lasom, a u svojoj posljednjoj sezoni u “kraljevskom klubu” upisao je sedam nastupa u Evroligi i 24 u španskoj ACB ligi.

Radončić je u Realu igrao sa Lukom Dončićem, prvo u omladinskim selekcijama, potom i u prvom timu, a zanimljivu anegdotu o ovom dvojcu ispričao je upravo Pablo Laso.

On je podsjetio na prijateljski meč u oktobru 2016. godine koji su odigrali Real i Oklahoma Siti Tander, za koji je tada igrao Rasel Vestbruk.

“Kada smo jednom igrali sa Oklahomom u Madridu, igrali su Dino Radončić i Luka Dončić. A jedan od mojih sinova je bio iza klupe Oklahome. I Vestbruk je, vraćajući se na klupu, rekao: ‘Nije moguće da ovo dvoje djece imaju 16 i 17 godina.’ Zašto? Zbog načina na koji su se takmičili. To je ono što pokušavam da naučim svoje igrače. Morate da se takmičite od prvog minuta, od prvog treninga, to je nešto što će vas učiniti boljim igračima", rekao je Laso.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC