• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nažalost, u Partizanu imaju kratko pamćenje! Oglasio se Miško poslije sukoba: Ja im pomogao da počne nova era

Poznati srpski agent Miško Ražnatović oglasio se poslije sukoba sa rukovodstvom Partizana.

 Miško Ražnatović o Partizanu Izvor: Ivica Veselinov/© ATA Images, all rights reserved

KK Partizan prekinuo je nedavno saradnju sa košarkaškim agentom Miodragom Ražnatovićem poslije odlaska njihovog igrača Jama Madara u Fenerbahče. Crno-bijeli su ocijenili da je Ražnatović glavni krivac za rastanak sa izralelskim plejmejkerom i zato su donijeli odluku da ubuduće ne dovode igrače koji sarađuju sa njim, ocjenjujući da je "nesportski potez" bio kap koja je prelila čašu u njihovim odnosima.

Ražnatović u razgovoru za grčki "Sportal" pojašnjava da nije prvi put da mu se ovakva situacija dešava u karijeri pošto je pet godina bio nepoželjan u "zelenom dijelu" Atine poslije prelaska Vasilisa Spanulisa iz Panatinaikosa u Olimpijakos, dodajući da navijači u Srbiji u njemu vječito vide krivca.

"U Srbiji ako dovedete stranca, a on igra loše, samo kažu da je bio loš igrač. Ali ako ga zastupam, kažu 'kriv je Miško, doveo nam je lošeg igrača'", naglasio je poznati srpski agent i osvrnuo se potom na pomenuti sukob sa Partizanom.

"O Partizanu ne želim previše da pričam, jer šta god da kažem, boljeće ih više od svega. Za sve je kriva uprava. Posebno Zoran Savić. U intervjuu predsjednika Ostoje Mijailovića, sa kojim sam u veoma dobrim odnosima, dat prije nedjelju dana - jedino je tačno da se zovem Miško Ražnatović. Sve ostalo je pogrešno i pogrešno je jer je dobio pogrešnu informaciju. Nemam problem sa tim. Ono što daje gorčinu je to što je ovaj tim imao istoriju i prije ove administracije. Svi agenti na svijetu zajedno nisu uradili 10% onoga što sam ja uradio", kazao je Ražnatović i počeo da nabraja.

"Peković je želio u Hemofarm, konačno je otišao tamo. Dobili su i veliki otkup. Lovernj i Vesterman - nikada nisu čuli za njih. Odveo sam ih tamo. Ogroman je broj igrača Crvene zvezde koji su tamo otišli. Vitkovac, Ostojić, Bogdanović. A onda sam živio suprotno, svi navijači Crvene zvezde su me mrzili jer sam tamo vodio igrače. Uradio sam to jer je bilo dobro za njih. Vujošević je bio tu, igrači su se razvijali i igrali u Evroligi", naglasio je poznati agent i vratio se na igrače koje je doveo u Partizan za vrijeme krize.

"Čak i da je tačno sve što pričaju o Madaru, što nije tačno, upravo je suprotno, Ne bi trebalo da reaguju ovako, jer to nije ni 10% onoga što sam ja uradio za njih u prošlosti. Takođe, prije nekoliko godina, kada je došla nova uprava i novi predsjednik, imali su Trinkijerija za trenera i bili su u tragičnoj situaciji, jer su imali novca, ali nisu mogli da nađu igrače tokom sezone. Trudio sam se i sredinom sezone doveo Renfroa, Jaramaza, Jankovića i Zagorca. Četiri igrača pod ugovorom sa ACB-om. Našao sam način da sva četvorica izađu iz ugovora i dođu u Partizan kako bi počela nova era. Nažalost, očigledno imaju kratko pamćenje...", zaključio je Ražnatović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC