• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jusuf Nurkić ponovo opleo po ocu! "BiOLOŠki roditelj može biti svako"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Sve je počelo kada sjajni centar nije pozvao oca na svadbu, a nakon toga su isplivali detalji porodičnog nasilja tokom odrastanja Jusufa Nurkića.

 Jusuf Nurkic isprozivao oca na drustvenim mrezama Izvor: Profimedia

Najbolji košarkaš Bosne i Hercegovine Jusuf Nurkić priprema se za svoju 10. sezonu u NBA ligi i čeka da vidi da li će nastupati za Portland ili ga čeka trejd u neku od ekipa koje žele da napadnu šampionsku titulu, ali je i u tako važnim trenucima morao da se oglasi zbog porodične situacije. Kao što se već zna, Jusuf godinama nije u dobrim odnosima sa ocem Harizom, s kojima nema nikakav kontakt osim povremenog medijskog prepucavanja.

Jusuf Nurkić je objavom na društvenim mrežama dao povod Harizu da se ponovo oglasi. Centar Portlanda "isprozivao" je oca za kojeg smatra da mu nije roditelj i to tako što ga je nazvao ološem!

"Majka zablistala... A biOLOŠki roditelj može biti svako", napisao je Jusuf Nurkić na Fejsbuku i tako nastavio prepucavanje sa ocem Harizom. Njih dvojica već godinama nisu u dobrim odnosima jer je Jusuf stao na stranu majke nakon navodnog nasilja u porodici koje je nedavno otkrio čitavom svijetu. Pogledajte ovu objavu:

Za porodične probleme najboljeg košarkaša Bosne i Hercegovine saznalo se u danima nakon njegove svadbe sa Eminom Durić. Na slavlju u Dubrovniku krajem jula mjeseca nije se pojavio otac, a on je javnosti otkrio da je to zato što nije ni pozvan na vjenčanje svog sina!

Tom prilikom počeli su da isplivavaju detalji porodičnih problema... "Eto, dokle je to došlo. Othraniš dijete, digneš ga na noge, pošalješ u svijet, a onda počinju uticati drugi faktori, tako da, vjerovatno, nisam bio rado viđen gost na tom vjenčanju. Možda zbog svega toga kako su me predstavljali, kao monstruma koji je, kao, pretukao 14, 15, 20 ljudi, pa se, vjerovatno, i moj sin stidio svega toga. Moram zahvaliti i svojoj supruzi, pošto je i ona, u neku ruku, doprinela tome da nas dvojica nemamo kontakt", ispričao je Hariz Nurkić, na šta mu Jusuf nije ostao dužan! Ovako je izgledalo vjenčanje:

"Majka, buraz, deda. O biološkom ocu nasilniku, zlostavljaču moje majke kojoj od udaranja bubreg otkazuje. Ljudski izrod koji je zlostavljao mene i majku cijeli život je iz vrlo ozbiljnih i realnih stvari odstranjen iz naših života. O ljudskom ološu kad dođe vrijeme. Moja porodica jesu ovi ovdje na videu", napisao je Jusuf Nurkić.

I u narednim danima Jusuf je pokazivao ljubav prema pojedinim članovima familije, kačio slike sa majkom i govorio o tome koliko je ona patila tokom njegovog odrastanja, dok je nekadašnji policajac Hariz Nurkić nastavio da se prepire preko medija. "Ovim je osramotio sebe i svoju porodicu. Nije on neka veličina, kako je umislio, želim samo da ga malo spustim na zemlju, da ga vratim na fabrička podešavanja", rekao je Hariz, 213 centimetara visoki policajac za kojeg se pričalo da je sam pretukao 14 osoba u Tuzli!

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC