• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Vjerovatno bih došao u Zvezdu!" Nikola rekao ono što svi navijači žele da čuju

Autor Dragan Šutvić

Crvena zvezda bi u Nikoli Vučeviću dobila veliko pojačanje, ali ne djeluje realno da on obuče dres srpskog kluba.

 da li će nikola vučević igrati za crvenu zvezdu  Izvor: Youtube/ALESTO/printscreen

Jedan od najboljih košarkaša u regionu, crnogorski reprezentativac Nikola Vučević (32) još jednom je govorio o svojoj ljubavi prema Crvenoj zvezdi. Iskusni centar Čikago Bulsa veliki je navijač beogradskog tima i često prati mečeve u Evroligi i ABA ligi, a na društvenim mrežama i komentariše dešavanja u voljenom klubu, čak i u fudbalskoj sekciji. Kada bi postojala opcija, možda bi i zaigrao za ekipu Duška Ivanovića!

Tokom gostovanja u podkastu "ALESTO" kod novinara Aleksandra Stojanovića NBA košarkaš je otkrio da bi vjerovatno pojačao Crvenu zvezdu kada bi sada bio "lokaut" u SAD, poput onog koji se dogodio prije desetak godina. Sa druge strane, crnogorski košarkaš ističe da želi što duže da igra u NBA, pa sa te strane ne djeluje realno da će obući Zvezdin dres prije kraja igračke karijere, iako trenutno ima funkciju u klubu.

"Volio bih da završim karijeru jer sam ja tako odlučio. Ne da me isprate, nego da ja odlučim kad je kraj", rekao je Nikola, koji je imao problema da prevede izraz sa engleskog. Odmah zatim osvrnuo se na Crvenu zvezdu:

"Dešavalo se da neki igrači nastavljaju, a to više nije to, pa tebi ostane taj neki utisak o njima. Naravno, možda će biti te neke dvije-tri godine gdje verujem da neću biti ovaj što sam danas. Ali, da ne bude to sad baš da nema veze sa tim šta sam tokom cijele karijere. Mene ljudi često pitaju da dođem u Zvezdu. Sad da je neki lokaut kao što je bio prije, vjerovatno bih došao. Prvo, ja želim da u NBA budem što duže mogu jer je najbolja liga na svijetu. Kada tamo više ne budem mogao, mislim da će to već biti prilično blizu kraja moje karijere. Da se vratim ovdje, a da to nije to i da ja ne odigram na tom nekom nivou i da bude ružan utisak bilo bi bezveze i meni i navijačima. I za NBA je tako, mislim i nadam se da ću osjetiti trenutak kad ide na dole, da više nisam pravi." 

Crnogorski košarkaš Nikola Vučević oženjen je Nikoletom, rođenom sestrom nekadašnjeg košarkaša Partizana Saše Pavlovića. Veliki navijač crno-bijelih ne utiče na klupske boje sestrića, ali njegovi sinovi imaju zadatak da nikoline sinove "presvuku" i ubijede da je Partizan pravi izbor!

"Kad smo tamo tatin, mamu ne zanima to mnogo, ne bavi se time...Kad dođemo ovdje onda je teže, uhvate Sašini sinovi, pa malo... Šalimo se, bude simpatično. Vjerujem da će biti podijeljeno na kraju, da će neki od njih prevagnuti ovamo, neki tamo. Možda budu i nešto drugo izabrali, vidjećemo. Ja navijam za Zvezdu jer je moj otac navijao za Zvezdu, ali recimo moj stric navija za Partizan. Oni su kao mali imali to. Ja ću pokušati da ovamo povučem, ali ne znam šta će biti", zaključio je Nikola Vučević.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC