• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Drama u španskom derbiju - Srpski sudija u centru pažnje, Real dobio "El Klasiko"! (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Pogledajte detalj sa kraja burnog derbija Real Madrida i Barselone.

 Završnica derbija Real Barselona faul sudija Belošević Izvor: Twitter/SKWEEK

Prvi evroligaški "El Klasiko" ove sezone završen je u četvrtak dramatičnom pobjedom Real Madrida 65:64 u veoma napetoj završnici. Madriđani su na svom terenu braniili i odbranili prednost, a Barsa je imala šansu da 4,3 sekunde do kraja izjednači, jer je Tomaš Satoranski iznudio tri slobodna bacanja na polovini terena.

Čeh je prevodio loptu na polovinu Reala, ispred njega je bio doskorašnji plejmejker Crvene zvezde Fakundo Kampaco i nakon njihovog duela oglasio se srpski sudija Ilija Belošević - dosudivši prekršaj za tri penala. Poslije kratke konsultacije sa kolegama arbitrima iz Slovenije, Milanom Nedovićem i Lukom Kardumom, poznati srpski sudija je ostao pri odluci i ruku Argentinca na Čehu u naletu ocijenio je kao prekršaj za slobodna bacanja:

Na štetu Barselone, Satoranski nije izjednačio, već je pogodio samo jedno bacanje i tu je bio kraj derbija, jer je Hrvat Mario Hezonja potom iskoristio dva slobodna bacanja i postavio nedostižnih 65:61. Pogledajte odluku sudije Ilije Beloševića koja je u trenutku izazvala veliku polemiku, alli na kraju ipak nije odlučila pobjednika.

Real Madrid su ka pobjedi vodili Argentinac Gabrijel Dek sa 20 poena i krilni centar Vensan Poarje sa 14, dok je u Barseloni najveći doprinos dao Jan Veseli, sa 12 poena i 10 skokova. Srpski internacionalac Nikola Kalinić igrao je najviše za Barselonu, 29 minuta, i za to vrijeme postigao sedam poena uz četiri skoka. Real je ostao prvoplasirani na tabeli sa skorom 5-0, dok je Barselona doživjela prvi poraz i sad ima učinak 4-1.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC