• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srpska košarkašica postigla 64 poena na meču, a njen tim 201! Falila joj asistencija za kvadripl-dabl!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Bivša košarkašica Crvene zvezde Snežana Bogićević odigrala najbolji meč u karijeri.

 Bivša košarkašica Crvene zvezde Snežana Bogićević postigla 64 poena Izvor: MN PRESS

Nevjerovatan meč odigrala je srpska košarkašica Snežana Bogićević u Slovačkoj, gdje je kao bek Slavije iz Bistrice nastupila protiv Trenčina. Bivša košarkašica Crvene zvezde bila je ubjedljivo najbolja na tom meču pošto je postigla nevjerovatna 64 poena, uz 24 skoka i "samo" devet asistencija. Njen tim je bio izuzetno ubjedljiv - 201:16!

Tako ubjedljivoj pobedi i rezultatu kakav se ne viđa svakog dana mnogo je "kumovala" Snežana, koja se pošteno naigrala košarke u subotu po podne. Snežana je čak 25 puta pogodila za dva poena - iz 34 pokušaja, zatim je imala i dvije od tri pogođene trojke, dok je sa linije penala iskoristila osam od deset bacanja. Imala je 16 skokova u napadu, osam skokova u odbrani i čak 16 ukradenih lopti, pa je jasno da joj je samo jedna asistencija nedostajala za impresivan kvadripl-dabl kakav vjerovatno nije viđen u evropskoj košarci! 

I njene saigračice bile su izuzetno efikasne na ovom meču pa su redom postizale: 45, 27, 19, 16, 15, 11 i četiri poena. Crnogorska košarkašica Božica Mujović postigla je 11 poena u dresu pobjedničkog tima, a zanimljivo je da je 16 poena ekipe Trenčina postiglo čak pet različitih igračica.

Snežana Bogićević rođena je u Sremskoj Mitrovici 1997. godine, a najveći dio karijere provela je u Crvenoj zvezdi. Nakon nekoliko veoma uspješnih sezona u crveno-bijelom dresu preselila se u Sloveniju, zatim igrala u Mađarskoj, pa se vratila u Srbiju i opet obukla dres matičnog kluba. Tokom ljeta 2023. godine ponovo je otišla u inostranstvo i sada nastupa u Slovačkoj. Veoma uspešno, jer njen tim gazi rivale na putu ka tituli.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC