• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šekova ćerka je zvijer sa 17 godina! Jaka na oca, dominira pod košem, pogledajte dominaciju (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Odlučila je da krene stopama slavnog oca Šekila O'Nila.

 Ćerka Šekila O Nila dominira sa 17 godina Izvor: Instagram/mearahoneal_/Printscreen

Slavni košarkaš Šekil O'Nil jedan je od najdominantijih centara u istoriji NBA lige i još od njegovog penzionisanja nije se pojavio igrač koji na takav način dominira snagom u reketu. Ipak, možda se pojavila košarkašica! Njegova kćerka Miajra O'Nil krenula je očevim stopama i zainteresovala se za košarku.

Miajra je već sa 17 godina visoka 193 centimetra i dominantna je košarkaška figura kada god je na terenu. Posjeduje "sirovu snagu" poput svog oca, a i legendarni Šekil ju je podržao na nedavnom turniru Najkija u Čikagu. Imao je šta i da vidi pošto je Miajra "pometlala" konkurenciju i pokazala da nije samo dijete slavnog sportiste, nego da zaista posjeduje potencijal kakav se rijetko viđa.

Miajra je rođena inače 2006. godine, malo prije nego što je Šekil osvojio NBA prsten sa Majamijem, a ima još petoro braće i sestara. Mlađe su sestre Tahira i Amira, dok su starija braća Majls, Šarif i Šakir. Oni su poput Miajre takođe zainteresovani za košarku i svi su igrali za srednju školu Santa Monika. Pogledajte kako Miajra igra:

Pogledajte kako je kćerka Šekila O'Nila igrala sa 16 godina.
Izvor: YouTube/Courtside Films

Inače, bez obzira na to što je Šekil О'Nil jedan od najbogatijih sportista u SAD, pošto ne samo da je zaradio od košarke nego i od reklama, međutim svoju djecu je upozorio da im neće tek tako davati novac da se razbacuju. Sam je naučio ovu lekciju jer je potrošio milion dolara od prve plate u prvih sat vremena nakon što mu je novac legao na račun, tako da je želio da svoju djecu vaspita tako da ne budu bahata.

"Djeca su mi odrasla, ali me malo nervira jer ne shvataju jednu stvar. Uvijek im govorim: Nismo bogati, ja sam bogat. Pokušavam da im objasnim da je obrazovanje jako bitno. U kući postaji samo jedno pravilo - obrazovanje. Volio bih da neko od njih bude doktor, farmaceut, advokat, biznismen. Volio bih da neko preuzme moje poslove, ali neću im tek tako sve pokloniti. Sve moraju da zarade sami", kazao je O'Nil koji je tokom bogate NBA karijere najveći trag ostavio u Lejkersima, Orlandu i Majamiju, a igrao je još i za Finiks, Boston...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC