• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cijela Amerika se smije Džejmsu Hardenu: Došao da ruši Jokića i Denver - ovako neće moći (VIDEO)

Džejms Harden napravio nekarakterističan potez - prije svega jer nije želio da šutne.

 Džejms Harden potez protiv Denvera Izvor: Twitter/BleacherReport/printscreen

Los Anđeles Klipersi su nedavno dobili veliko pojačanje u vidu iskusnog beka Džejmsa Hardena, koji bi mogao da bude važan u tekućoj sezoni, ali... Početak karijere u dresu tima iz Los Anđelesa nije baš idealan za košarkaša koji je svojevremeno bio jedan od najboljih na svetu. U porazu Klipersa od Bruklina (100:93) Harden se istakao potezom koji je hit u SAD.

Tokom prve dionice Džejms je istrčao kontru svog tima i odlično se pozicionirao u ćošak, odakle je trebalo da "opali" trojku čim dobije loptu. Pas je bio pravovremen, ali Harden je oklijevao. Ono što mu se ne dešava često uradio je ovog puta i bila je greška - umjesto da šutne Harden je riješio da njegov tim odigra nešto duži napad, a kada je djelovalo da nema rješenje za nastavak akcije pribjegao je improvizaciji.

Džejms Harden je loptu bacio preko čitavog terena, na drugi kraj hale, a ona je završila u rukama komentatora koji je sjedio pored terena. Prije toga je Harden loptom pogodio neku flašicu na stolu i napravio haos ispred komentatora, a navijači na društvenim mrežama ubrzo su počeli da ga ismijavaju zbog ovog detalja. Pogledajte kako je to izgledalo.

Inače, Harden je krajem oktobra stigao u Los Anđeles gdje su Klipersi napravili novi drim-tim koji treba da gospodari Zapadnom konferencijom NBA lige. U istom trejdu je u klub stigao i Filip Petrušev, koji je bez odigranog meča proslijeđen u drugi tim iz Kalifornije - Sakramento Kingse. Pitanje je da li će i tamo biti mjesta za srpskog košarkaša.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC