• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo su prve slike Šabaza Nejpira nakon nokauta: Sferopulos mu se nije nadao, ali on se pojavio u Areni (FOTO)

Odmah pošto mu je pružena pomoć u bolnici, Šabaz Nejpir se pojavio u "Areni" da pozdravi svoje saigrače koji su i bez njega savladali Fenerbahče.

 Šabaz Nejpir nakon udarca fotografije Izvor: Printscreen/Sport klub

Crvena zvezda odigrala je možda i najbolju partiju ove sezone i razbila je Fenerbahče za treću pobjedu u Evroligi ove sezone. Na kraju, pred punom "Arenom", Zvezda je slavila 87:56 i pobjeda nijednog trenutka nije dolazila u pitanje, međutim na meču su se desile dvije stvari zbog kojih su pretrnuli navijači.

Prvo je Šabaz Nejpir morao da napusti halu zbog jakog udarca u nos - ispostaviće se i loma zbog kog je završio u bolnici - dok je povredu zaradio i Jago dos Santos. I dok će biti potrebno vrijeme da se sazna šta je sa Brazilcem, stižu ohrabrujuće vijesti oko Nejpira pošto se vratio u "Arenu" odmah poslije ukazane pomoći u bolnici i došao je da pozdravi svoje saigrače koji su i bez njega na parketu došli do pobjede. Pogledajte prve fotografije Nejpira poslije nokauta:

Pretpostavka je da će se Nejpir brzo vratiti na parket i igrati sa zaštitnom maskom, kao što to inače čine brojni igrači sa takvom povredom, a vidjećemo da li će to biti već u četvrtak protiv Olimpijakosa kada Crvena zvezda gostuje "bratskom" klubu u Atini. Zatim slijede mečevi sa Mornarom, Olimpijom Milano i Krkom do kraja novembra.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC