• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

To je pitanje za igrače! Željko Obradović odgovorio samo na jedno poslije poraza!

Autor Mladen Šolak

Trener crno-bijelih o neuspjehu u Njemačkoj

 Željko Obradović poslije poraza Partizana od Bajerna Izvor: YouTube/FC Bayern Basketball

Partizan je izgubio od Bajerna u Njemačkoj u dramatičnoj završnici, u kojoj je brazilski centar Bruno Kaboklo ostao bez "municije" nakon što je ubacio tri uzastopne trojke za Beograđane. Sa druge strane, heroji domaćih Karsen Edvars i Silvan Fransisko pogađali su kada je bilo najvažnije, pogotovo Fransisko, čiji je pogodak uz faul Pi Džej Doužera u 39. minutu vjerovatno i odlučio pobjednika.

Poslije meča, trener Partizana Željko Obradović rekao je da konačna razlika od devet poena ne oslikava koliko je bila uzbudljiva završnica.

"Bila je interesantna utakmica, ako pogledate konačan rezultat i razliku od devet poena, izgleda kao da je bilo lako za Bajern, ali odlučila je jedna lopta - Fransiskov koš uz prekršaj, ali OK. Igrali smo veoma dobro prvo poluvrijeme, ili bolje reći prvu četvrtinu, potom smo veoma loše počeli drugo poluvrijeme, pokušali da se vratimo, ali nije bilo dovoljno. Čestitam Bajernu zasluženu pobjedu", rekao je on na konferenciji za novinare.

Na pitanje da li motivacija njegovih igrača može da bude veća nego u Audi domu u kojem je bila velika grupa navijača Partizana, Željko Obradović nije htio da odgovori, već je to preusmjerio ka košarkašima. On je odgovarao samo na pitanje o igri u odbrani svog tima.

"Motivacija i odbrana? Oba pitanja lijepa i hvala vam, ali to prvo je pitanje za igrače već. Da li možemo da popravimo odbranu, sa ovakvim rasporedom i načinom na koji igramo, nije lako, jer nemamo vremena, ali postoje i druge stvari, što su stvar koncentracije i želje da se odigra pametnije i da budeš malo hrabriji, odlučniji u borbi za poziciju, skok. U tom smislu sigurno da može da se popravi".

Obradović je potom i naglasio jednu stvar: "Htio bih da zahvalim Bajernu za gostoprimstvo, jer jer zaista bilo nešto posebno i nevjerovatan primjer za sve u Evroligi. Hvala od srca za sve što su učinili da se osjećamo veoma dobro, kao i verujem svi iz Partizana".

Crno-bijeli se poslije večerašnjeg poraza vraćaju u Beogradu na kratak odmor i pripremu za petak i meč protiv "fenjeraša" Evrolige, ekipu Albe, koja je u srijedu izgubila od Asvela kod kuće i dolazi u Srbiju sa skorom 1-7.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC