• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan našao plejmejkera - "Žoc" hoće Amerikanca! Provocirao Grobare poljupcima, a sada stiže pred njih?

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Jogi Ferel mogao bi da pojača Partizan u narednom periodu.

 Jogi Ferel mogao bi da pojača Partizan Izvor: MN PRESS

Jogi Ferel (30) mogao bi da postane novo pojačanje Partizana. Prema saznanjima "Meridian sporta" kontakti između crno-bijelih i američkog košarkaša su uspostavljeni i uskoro bi mogao da obuče dres beogradskog tima. Grobari ga posebno pamte po utakmici iz decembra 2021. godine i pobjedi Cedevita Olimpije, kada je poslije isključenja provocirao navijače poljupcima.

On je nekada igrao sa Bogdanom Bogdanovićem u Sakramentu, a dok je nosio dres Cedevita Olimpije pružao je odlične partije baš protiv srpskog tima. Sada postoji šansa da dođe u Humsku. Dvije godine proveo je u slovenačkom klubu i u sezoni 2021/22 prosječno je bilježio 12,6 poena i pet asistencija po meču, dok je godinu dana kasnije to unaprijedio na 16,2 poena po utakmici, 5,9 asistencija i 3,5 skokova po utakmici.

Ferel je rođen u Indijani i tu je završio srednju školu i koledž. Na draftu 2016. godine nije izabran, ali je kroz Ljetnu ligu uspio da se izbori za ugovor sa Bruklinom, nije se tu dugo zadržao, igrao je više u njihovoj filijali, pa je onda otišao u Dalas, pa onda u Sakramento gdje je potpisao dvogodišnji ugovor i igrao je tamo sa Bogdanovićem. Poslije toga nosio je dresove Klivlenda, Los Anđeles Klipersa i Panatinaikosa prije dolaska u Cedevitu. Odatle je otišao u Kinu i potpisao za Šangaj Šarkse.

Podsjetimo, Partizan ima probleme sa povredama, posebno na bekovskim pozicijama, Kevin Panter je polako počeo da trenira, Uroš Trifunović se nedavno povrijedio, dok je Aleksi Avramoviću slomljen nos baš na meču sa Cedevita Olimpijom.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC