• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rasel Vestbruk se u lice smijao Luki Dončiću! I to ne zbog brkova (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Luka Dončić sve želi sem da igra odbranu...

 Luki Doncicu se smiju u lice zbog odbrane u NBA Izvor: Youtube/ Chaz NBA/Screenshot

Slovenački košarkaš Luka Dončić doživio je težak poraz sa Dalasom u Los Anđelesu protiv Klipersa (107:88), a iako je bio najbolji strelac svog tima sa 30 poena, Slovenac je odigrao vrlo slabu utakmicu. Šutirao je 12 od 27 iz igre, ali nije to bio najveći problem nego nezalaganje u odbrani, zbog kog je postao viralan na društvenim mrežama.

Dončiću se bukvalno u lice smijao Rasel Vestbruk, i to ne zbog novog imidža i forsiranja brkova, nego zbog toga što je primijetio da Slovenca uopšte ne zanima da igra odbranu. Zato je u jednom napadu lako došao do poena baš preko Dončića, a potom je uperio prstom u najveću zvijezdu Dalasa i pokazivao svojim saigračima da isto to rade i koriste njegovu nonšalanciju. Dončić je kao i mnogo puta do tada to pravdao time što su ga "sudije oštetile" u napadu ranije, pa je ovo bio njegov način da pokaže revolt. Pogledajte kako je igrao odbranu:


Inače, poslije ovog poteza, trener Džejson Kid je poslao Luku Dončića na klupu, ali nije imao mnogo opcija nego da ga ubrzo i vrati na parket pošto je Dalas tek bez njega katastrofa. Problem je i što je Dončić na poluvremenu osjetio bol u palcu i odmah je išao na rendgnen, gdje je utvrđeno da ga nije polomio, ali ga očekuju dalja ispitivanja u Dalasu.

Ove sezone Luka Dončić prosječno bilježi 30,5 poena, 8,3 skokova i 8,1 asistenciju po meču. Njegov Dalas je trenutno na petom mjestu Zapada sa skorom 10-6.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC