• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dalas razbio super-tim, a Dončić se igrao na terenu (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Slovenački košarkaš još jednom bio fantastičan u SAD.

 Luka Dončić protiv Klipersa Izvor: Profimedia

Košarkaši Dalas Maveriksa potpuno su razbili Los Anđeles Kliperse u noći između petka i subote, a slovenački košarkaš još jednom je najavio kandidaturu za MVP priznanje. U ubjedljivoj pobjedi (144:126) bivši igrač Real Madrida postigao je 44 poena, uz šest skokova i šest asistencija.

Dončić je bio ubjedljivo najbolji pojedinac meča koji je produbio krizu Klipersa. Od kako je u tim stigao Džejms Harden ekipa iz Los Anđelesa ima jedan trijumf i četiri poraza, a od kako je zaigrao bek koji je trebalo da bude ogromno pojačanje situacija je još lošija - bez pobjede su na tri meča!

Sa druge strane, ekipa iz Teksasa izgleda fantastično na početku sezone. Dončić je pravi lider ekipe i u novoj NBA sezoni je jedan od trojice igrača - u društvu Nikole Jokića i Džoela Embida koji su bili osvajači MVP priznanja tokom prethodne tri godine. Impresivnu formu potvrdio je protiv Klipersa, gdje je šutirao nestvarnih 17/21 iz igre! Pogledajte kako je odigrao meč:

Sjajan meč Slovenca.
Izvor: Youtube/Dallas Mavericks

Nakon ove pobjede Dalas je nastavio poteru za Denverom na vrhu Zapadne konferencije. Nagetsi imaju skor 8-1, Maveriksi su drugoplasirani sa 7-2, a slijede ih Minesota Timbervulvsi, Golden Stejt Voriorsi, Hjuston roketsi, Oklahoma siti Tanderi... Ekipa Los Anđeles Klipersa ima skor 3-5 i nalazi se tek na 11. mjestu Zapada.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC