• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predsjednik evroligaša napao hrvatskog sudiju: Bunio se zbog Partizana, sad se opet javio

Prvi čovjek Panatinaikosa Dimitris Janakopulos napao Sretena Radovića zbog čak 17 mečeva svog tima!

 Predsjednik Panatinaikosa prozvao hrvatskog sudiju Izvor: MN PRESS

Nastavljaju se pritužbe na suđenje u Evroligi - nakon što su igrači Monaka rešili da dignu glas zbog sudijskog kriterijuma na meču protiv Partizana, a nekadašnji košarkaš crno-bijelih Miško Marić istakao da su arbitri bili katastrofalni, ponovo se oglasio čovjek od kojeg su to svi očekivali. Predsjednik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos javio se na Instagramu, gdje je direktno napao hrvatskog sudiju Sretena Radovića.

Samo pet dana nakon što se žalio na suđenje protiv Partizana, Janakopulos je ponovo podigao glas, ovog puta zbog meča koji je PAO igrao protiv Efesa. Poraženi su i na tom susretu, protiv ekipe koja se jedva sastavila za meč, ali to nije spriječilo Janakopulosa da se žali!

"Panatinaikos je izgubio 16 od posljednjih 17 mečeva kada je sudio Sreten Radović", napisao je Janakopulos i dodao: "Igrači i treneri se bude." Ta poruka vjerovatno se nadovezuje na komentare koje su poslije meča u Beogradskoj areni imali košarkaši Monaka, ali nije bila jedina koju je Dimitris poslao.

Janakopulos je na profil okačio i detalj iz finiša utakmice, kada je Džerijan Grent faulirao Šejna Larkina na šutu za tri poena. Iskusni bek Anadolu Efesa pogodio je sva tri slobodna bacanja i donio svom timu dva poena prednosti (70:68), od čega grčki tim nije uspio da se oporavi. "Taj faul odlučio je utakmicu", napisao je Janakopulos o utakmici u kojoj njegov tim više nije postizao poene.

Iako je tokom ljeta u Atini napravljen drim-tim na čelu sa Erginom Atamanom, PAO za sada ne liči na ono što se očekivali. Naredni meč igraće protiv Real Madrida, a na svom terenu će protiv favorita pokušati da uđu u plus, jer za sada imaju šest pobjeda i šest poraza u Evroligi. Ovako izgleda tabela nakon nepotpunog 13. kola:



Standings provided by Sofascore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC