• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivši igrač Partizana "odvalio obruč": Najbolje zakucavanje sezone u Evroligi - pogledajte

Sjajni plejmejker igra najbolju košarku u životu od kako je Duško Ivanović trener Baskonije.

 Kodi Miler-Mekintajer zakucavanje Izvor: Twitter/@EuroLeague

Košarkaši Baskonije zabilježili su novu pobjedu u Evroligi, pošto su na svom terenu savladali Fenerbahče (80:79), a jedan od najboljih detalja u cijeloj sezoni dogodio se nekoliko sekundi pred poluvrijeme. Nekadašnji košarkaš Partizana Kodi Miler-Mekintajer izveo je najbolje zakucavanje u dosadašnjem dijelu sezone.

Jedan od najboljih pojedinaca u timu Duška Ivanovića - ekipi koja se rapidno penje ka vrhu tabele - pokupio je promašaj Markusa Hauarda, a zatim "odvalio obruč" u hali. Isticalo je vrijeme u drugoj četvrtini pa nije bilo prostora za neku drugu opciju, Kodi je morao da zakuca i uradio je to na spektakularan način.

Doletio je iz drugog plana i vratio loptu tamo gdje joj je mjesto namijenio Hauard, a Baskonija je nakon ovih poena stigla do prednosti. Kodi Miler-Mekintajer pogodio je za 38:37, a jedan poen prednosti Baskonija je imala i na kraju meča. Pogledajte kako je zakucao Kodi:

Košarkaši Baskonije nastavili su impresivan niz rezultata u Evroligi od kako je Duško Ivanović po četvrti put sjeo na klupu ovog tima. Pred meč protiv Crvene zvezde savladali su Fenerbahče, a to je šesti trijumf u posljednjih sedam evropskih mečeva. Miler-Mekintajer je meč završio sa 11 poena, šest skokova i četiri asistencije.

Podsjećamo, on je dres Partizana nosio u sezoni 2020/21. Prije toga je u Evropi nastupao za belgijski Leven, ruske timove Parmu i Zenit, kao i za Cedevita Olimpiju. Nakon srpskog tima igrao je za Burž, Andoru i Gazijantep. Od ljeta 2023. godine je igrač Baskonije, a nekoliko mjeseci ranije dobio je pasoš Bugarske kako bi postao reprezentativac te zemlje.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC