• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Duškovo najjače oružje za Zvezdu: Za pobjedu, preko Gudurića (VIDEO)

Spektakularan potez za pobjedu izveo je Markus Hauard, najbolji igrač Baskonije.

 Markus Hauard trojka za pobjedu Baskonije Izvor: Twitter/Euroleague/printscreen

Košarkaši Baskonije upisali su i sedmu pobjedu u tekućoj sezoni Evrolige, odnosno čak šesti trijumf u posljednjih sedam mečeva - od kako ih vodi Duško Ivanović. Crnogorski stručnjak i doskorašnji trener Crvene zvezde preporodio je ekipu, a do pobjede nad Fenerbahčeom španski tim stigao je spektakularnim pogotkom Markusa Hauarda u posljednjim trenucima meča.

Baš pred okršaj protiv beogradskih crveno-bijelih, najbolji igrač Baskonije pogodio je jedan od najtežih šuteva u sezoni - nakon što je nadriblao šutirao je preko Marka Gudurića i sa osam metara bio precizan. Uz to, srpski košarkaš napravio je faul, pa je Hauard imao dodatno slobodno bacanje. nije bio precizan, ali Gudurić nakon defanzivnog skoka nije uspio da pogodi za pobjedu svog tima.

Hauard je meč završio sa 28 postignutih poena, ubedljivo najviše na ovom meču. Takođe, u čitavoj sezoni bio je bolji samo jednom - kada je Asvelu spakovao 35 poena. Očigledno je Markus Haurd u izuzetno dobroj formi, a navijači Crvene zvezde sigurno se sjećaju kako je na početku prethodne sezone protiv njihovog voljenog kluba odigrao nevjerovatan meč. Pogledajte trojku za pobjedu:

Ekipa Baskonije će, kao što smo rekli, protiv Crvene zvezde igrati u 13. kolu Evrolige. Taj susret dočekuju u mnogo boljem raspoloženju jer zbog učinka 7-5 dijele četvrtu poziciju na tabeli. Crveno-bijeli su trenutno na skoru 4-8 i nalaze se pri dnu tabele, daleko od mjesta koja garantuju učešće u plej-ofu ove sezone.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC