• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kampaco doveo Real u Beograd! Argentinac igra protiv Zvezde, a Španci kažu "Zdravo, Srbija!"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Snimak sa zvaničnog profila Real Madrida oduševiće navijače, jer je na njemu i Fakundo Kampaco, ljubimac iz prethodne sezone.

 Fakundo Kampaco sa Real Madridom u Beogradu protiv Crvene zvezde Izvor: Twitter/RMBaloncesto/printscreen

Veoma važan meč u Evroligi odigraće košarkaši Crvene zvezde i Real Madrida, a gosti iz Španije javili su da su stigli u Srbiju! Uz kratak snimak sa aerodroma, na kojem se vide njihovi prvotimci, Madriđani su napisali poruku "Zdravo, Srbijo", što je sjajan gest kojim pokazuju poštovanje domaćinu. Navijačima Crvene zvezde sigurno će prijati da vide tako nešto, kao što će im biti drago da ponovo vide Fakunda Kampaca!

Jedan od najboljih igrača u Evropi ove sezone u utorak uveče igraće u Beogradskoj areni, prvi put protiv Zvezde od kako je ljetos napustio klub u kojem se "razigravao" nakon odlaska iz NBA lige. Znali su u Realu da će navijači Zvezde upravo Fakunda tražiti na snimku iz Beograd, pa je plejmejker iz Argentine u prvom planu! 

Pogledajte dolazak Reala u Beograd:

Za Kampacom su u autobus redom ulazili i ostali košarkaši Reala - a među prvima su ga pratili hrvatski reprezentativac Mario Hezonja i najbolji sportista BiH za 2023. godinu Džanan Musa. Njih dvojica će, za razliku od Argentinca, u Beogradu vjerovatno dobiti zvižduke, dok se za Kampaca očekuje veoma topao doček. 

Inače, Fakundo Kampaco je ove sezone odigrao 14 mečeva u Evroligi u dresu Real Madrida, a prosječno provede na terenu oko 26 minuta. U dosadašnjem toku sezone Argentinac bilježi 12,8 poena, 7,8 asistencija, 2,9 skokova i 1,1 ukradenu loptu. Prethodne sezone je u Zvezdinom dresu odigrao devet mečeva, uz prosjek od 15 poena, 5,9 asistencija, 2,8 skoka i 1,9 ukradene lopte.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC