• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal u Crnoj Gori - uhapšen predsjednik Mornara! Poznati svi detalji, evo za šta je je osumnjičen!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Đorđije Pavićević uhapšen je u Crnoj Gori zbog sumnje da je švercovao cigarete.

 Đorđije Pavićević uhapšen je u Crnoj Gori zbog sumnje da je švercovao cigarete Izvor: MN PRESS

Skandal u Crnoj Gori, Đorđije Pavićević je uhapšen! Predsjednik abaligaša Mornara iz Bara i rođeni brat trenera tog kluba Mihaila Pavićevića uhapšen je po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, prenose "Vijesti".

Kako se navodi, on je sa još dvoje službenika Uprave prihoda i carina uhapšen zbog sumnje da je krijumčario cigarete. Pored Pavićevića uhapšeni su I. K. i V. Đ. I bivši zaposleni u Pavićevićevoj firmi N.K.

"Po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, a poslije pretresanja prostorija privrednog društva 'P' DOO B je Specijalno policijsko odjeljenje lišilo slobode Đ. P. osnivača i odgovorno lice društva, kao i bivšeg zaposlenog u društvu N. K. i dva službenika Uprave prihoda i carina I. K. i V. Đ. zbog osnova sumnje da su učinili krivično djelo stvaranja kriminalne organizacije, falsifikovanje službene isprave i krijumčarenje putem pomaganja", rekao je za "Vijesti" Vukas Radonjić, portparol SDT-a.

On je naglasio da će protiv osumnjičenih fizičkih lica biti podnijeta krivična prijava, ali i protiv osumnjičenog pravnog lica i tri osumnjićena pravna lica "A. D. C", "A" i "L. I," koji imaju sjedište u inostranstvu. "I za njih postoje osnovi sumnje da su učinili krivično djelo stvaranja kriminalne organizacije."

Poslije svega što se dogodilo, oglasio se i Dritan Abazović na društvenim mrežama. "Sve ono na šta godinama ukazujemo svakodnevno se obistinjuje. U Tužilaštvo predata šema šverca počinje da dobija svoj epilog. Ruka pravde ne staje", poručio je Abazović na Tviteru.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC