• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iznenađenje za Žoca na konferenciji: "Željko, ovo vam kaže navijač Crvene zvezde"

Umjesto pitanja, novinar se obratio treneru Partizana.

 Željko Obradović Mornar izjave Izvor: YouTube/KK Mornar Barsko zlato/Screenshot

Poslije rutinske pobjede Partizana protiv Mornara u Baru, na konferenciji za novinare nije bilo prilike za mnogo pitanja za trenera crno-bijelih Željka Obradovića, jer je ekipa morala brzo na aerodrom, na let za Beograd. Ipak, jedan predstavnik medija iskoristio je priliku da se obrati "Žocu".

"Desetak godina sam bio portparol KK Mornar, jedino mi je žao što večeras nisam portparol, da budem tu pored vas i ove vaše izjave svjedoče da ako su braća Pavićević podigli Mornar, onda ste i vi podigli Partizan i ABA ligu. To vam kažem kao ortodoksni zvezdaš i drago mi je da vi lično i Partizan doživljavate ovacije", rekao je on.

Željko Obradović je zahvalio na lijepim riječima.

"Hvala najljepše, lijepo je vidjeti sve ovo, daj Bože da svaka hala bude ispunjena do posljednjeg mjesta, bilo je ispunjeno i u Zadru, potrebno je ABA ligi da sve bude fer, korektno i sportski i neka vam bude srećna Nova godina. Hvala vam na lijepim riječima".

Trener regionalnog šampiona prethodno je kratko govorio o meču, a pomenuo je i uhapšenog predsjednika kluba Đorđija Pavićevića. 

"Moji utisci? Trebalo je da igramo ozbiljno i pokušavali smo sve vrijeme da igramo ozbiljno. Nije lako u ovoj situaciji zaista pričati, jer pod broj 1, hoću da zahvalim navijačima Partizana jer su bili sa nama večeras, a sa druge strane da se vratim i na priču zbog koga su ovdje, zbog ljudi koji su podigli Mornar, familija Pavićević i moji veliki prijatelji Đoko i Mihailo. Žao mi je što su došli u ovu situaciju, želim da iskoristim priliku da njima i familijama poželim srećnu Novu godinu i nadam se da će sve biti u najboljem redu"

Da li vidi Mornar i naredne godine u Prvoj ABA ligi? "Najiskrenije bih volio da se to dogodi. Uložili su veliku energiju, digli ovaj klub i zahvaljujući njima Mornar je tu".

Trener Mornara Mihailo Pavićević zaplakao je na konferenciji dok je govorio o hapšenju svog brata. Nakon izlaska iz hale, košarkaši Partizana se vraćaju kućama i za Novu godinu neće imati priliku da odmaraju, jer će već 2. januara opet na teren, u utakmici Evrolige protiv ASVEL-a u Štark areni.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC