• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠOK! Bogdanović briljira, Atlanta ga tjera: Haos u klubu, sprema se egzodus

Bogdan Bogdanović mogao bi uskoro da napusti Atlantu.

 Bogdan Bogdanović na izlaznim vratima Atlante Izvor: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Bogdan Bogdanović igra sezonu iz snova, briljira u NBA ligi, ali bi godinu mogao da završi u nekom drugom klubu! Atlanta je, navodno, spremna za "rasprodaju" igrača i želi da uđe u pravljenje novog tima. Već neko vrijeme priča se o odlasku Dižontea Mareja u Lejkerse. Na toj listi je i srpski reprezentativac.

Tako tvrdi američki novinar Džejk Fišer. "Atlanta radi suprotno, ne kupuje, već se sprema da prodaje, da napravi korak nazad, da se spremi za draft sljedeće godine. Mnogim timovima su rekli da su samo Trej Jang i Džejlen Džonson nedodirljivi", objasnio je Fišer.

Hoksi su prije nekoliko godina odlučili da krenu u "ribilding", odnosno pravljenje novog tima. Nešto slično kao što Detroit i San Antonio rade ove sezone. Međutim, izgleda da ljudi u klubu nisu zadovoljno procesom i načinom na koji se sve razvija i žele da krenu ispočetka. Nezadovoljni su i činjenicom da je tim trenutno 11. na Istoku sa skorom 14-20.

Neće Bogdanu biti previše teško da pronađe novi tim. Ove sezone prosječno bilježi 17,7 poena, 3,3 skoka i 2,8 asistencija po meču i to uglavnom tako što ulazi sa klupe. Zbog toga je u užem krugu kandidata za nagradu "Najbolji šesti igrač". Ukoliko Atlanta zaista ima drugačije planove, možda Bogdanović postane i dio nekog tima koji se bori za titulu. Za to vrijeme može da uživa sa svojom novom djevojkom Sarom Radović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC