• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Kako Partizan pobjeđuje? Idite da vidite!" Bio u Areni, pa cijeloj Evropi otkrio tajnu crno-bijelih!

Autor Dragan Šutvić

Hrvatski stručnjak objasnio kako Partizan pobjeđuje rivale u Evroligi, i pored velike razlike.

 aco petrović o partizanu  Izvor: MN PRESS

Cijela Evropa priča o pobjedi Partizana nad Makabijem - izraelski tim imao je 24 poena prednosti već sredinom druge četvrtine, ali ni to nije bilo dovoljno. Tim Željka Obradovića ratnički je odigrao u nastavku meča, istopio razliku i prelomio meč u svoju korist, a postoji više razloga zašto se to desilo!

O jednom od njih pričao je i Aco Petrović! Nekadašnji hrvatski košarkaš, kasnije trener, selektor i košarkaški radnik, analizirao je u kratkim crtama meč u Beogradskoj areni. Fokus mu je bio na atmosferi, odnosno navijačima crno-bijelih koji su ekipu podigli u ključnim momentima meča, kada je djelovalo da igrači gube vjeru u sebe!

"Postoji li racionalno objašnjenje za ovakve come 'kambekove' Partizana na domaćim utakmicama Evrolige? Ko ne zna odgovor trebalo bi bar jednom da ode u Štark arenu", napisao je košarkaški stručnjak iz Hrvatske. Podsjećamo, Aco Petrović je nedavno bio u Areni i uživo je posmatrao meč crno-bijelih protiv Crvene zvezde u ABA ligi. toj utakmici prisustvovali su hrvatski fudbaler Ivan Perišić, bivši reprezentativac Nemačke Bastijan Švajnštajger...

U komentarima je bilo onih koji su u prvi plan isticali Željka Obradovića, njegove trenerske kvalitete i gotovo bezgranično iskustvo u Evroligi, ali... Aco Petrović nije bio istog mišljenja. Kroz komentare je pojasnio da misli na vjernu košarkašku publiku koja crno-bijelima ne pušta da se predaju ni kada protivnik ima ubjedljivu prednost.

Tako je Partizan od početka sezone do danas u Evroligi uspio da "okrene"Olimpiju iz Milana, Panatinaikos, Fenerbahče i Crvenu zvezdu, a svaki od ta četiri tima imao je u nekom trenutku dvocifrenu prednost. Makabi iz Tel Aviva otišao je najdalje jer je već sredinom druge dionice imao 24 poena prednosti - i nije bilo dovoljno!

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC