• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Amerikanac vodio navijanje na fudbalskoj utakmici: Kod Obradovića blista, a ovaj potez mu nikada neće zaboraviti (VIDEO)

Džon Braun otišao na fudbalski meč u Italiju.

 Džon Braun vodio navijanje u Italiji Izvor: Printscreen/Twitter/Michele Longo

Džon Braun jedan je od najboljih defanzivaca u Evroligi, pokazuje to u dresu Monaka gdje je prije dvije sezone proglašen i za najboljeg "kradljivca" u elitnom takmičenju. Pauzu zbog Kup takmičenja mogao je da iskoristi da ode kući u Ameriku ili na neku od egzotičnih destinacija da odmori, umjesto toga otišao je u Brindizi.

I to ne na košarkaški meč, već na fudbalsku utakmicu istoimenog kluba. Završio je na tribini gdje su najvatreniji navijači i nosio je i transparent. Zašto baš tamo? Razlog je prost, to je klub koji ga je "lansirao" i omogućio mu da bude tu gdje jeste. Na njegovu žalost, Fođa je dobila taj meč sa 2:0 tako da mu je pokvarila cjelokupan doživljaj.

Braun nije odabran na NBA draftu 2016. godine i odlučio je da ode "preko okeana" i potpisao je za Romu. Poslije samo jedne sezone tu prešao je u Trevizo i onda ga je primijetio Brindizi, klub u kom se zadržao dvije sezone. Njegove odlične partije primijetio je Uniks koji ga je odveo u Rusiju. Tamo je proglašen i za najboljeg defanzivca u VTB ligi. Zbog rata u Ukrajini otišao je odatle i vratio se u Italiju, potpisao je za Brešu u kojoj se zadržao nešto više od mjesec i po dana i onda je došao u Monako kod Saše Obradovića.

Uprkos tome što je sada na najvišem nivou evropske košarke i što briljira u Evroligi dobro pamti gdje je nekada bio i kako je došao tu gdje jeste. Navijači Brindizja mu to neće zaboraviti sigurno. Pogledajte i sami:

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC