• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokić napravio šou poslije meča, Meloun otkrio detalje!

Autor Dragan Šutvić

Majkl Meloun otkrio je kako je Nikola Jokić "peckao" saigrača Kolina Gilespija.

 Nikola Jokić se šalio sa Kolinom Gilespijem Izvor: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Nikola Jokić dominira na parketima NBA lige, poigrava se sa protivnicima, tako je bilo i u pobjedi protiv Portlanda (127:112) gdje je upisao 29 poena, 15 skokova i 14 asistencija. Bio mu je to drugi uzastopni tripl-dabl učinak u razmaku od 24 sata, prvo protiv Vašingtona, pa onda i protiv Blejzersa.

Zbog povrede na parketu nije bio Džamal Marej, pa je šansu dobio Kolin Gilespi (24) i to je iskoristio na pravi način, dao je 18 poena, nije imao nijednu izgubljenu loptu i zbog svega toga dobio je nagradu u vidu lopte sa utakmice. Saigrači su mu na taj način pokazali koliko cijene njegov doprinos. Jokić je to iskoristio da napravi šou u svlačionici, a sve detalje otkrio je trener Majkl Meloun.

"Izgledao je baš komforno i pun samopouzdanja na parketu. Kada je dobio loptu Nikola mu je prišao i pitao ga 'Šta kog đavola si ti uradio, ja sam sad imao tripl dablm to je moja lopta'. Mnogi momci su se istakli, odigrali su dobro, dali su doprinos i to je potrebno da bi se pobjeđivalo", počeo je Meloun.

Usledilo je i pitanje da li je Kolin na kraju dobio loptu. "Nikola udara u zid sada, ali mislim da će dati Kolinu da zadrži loptu. Gilespi je stvarno odigrao dobar meč, Nikola je imao tripl-dabl, ali su stvarno svi u svlačionici srećni zbog Gilespija. Nije imao samo dobar meč, već je imao meč u kom je doprinio da pobijedimo, čestitam mu na tome i načinu na koji je pristupio i odigrao utakmicu."

Nagetsi se polako vraćaju u prepoznatljivu formu i ređaju pobjede.

"Prije Ol-star pauze smo doživjeli tri poraza i posle toga smo pričali i bilo je jasno da moramo da krenemo jako od starta poslije pauze. Jokić je imao dva uzastopna tripl-dabla, Porter je odigrao odlično, ali su momci shvatili koji period sezone je i šta se dešava. Mi želimo da Majkl bude što bolji, zna da šutira, mora da koristi ono što može. Ako bude više dodavao i kretao se bez lopte, uz Nikolu koji je jedan od najboljih dodavača u istoriji, onda će doći do još lakših poena. Igrao je na visokom nivou tokom cijelog meča", zaključio je Meloun.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC