• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najbogatiji čovjek evropske košarke slikao se sa "Žocom": Ima neograničen budžet, navijači mu traže Obradovića!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Pored svih legendi kluba, nikoga ne vole kao Željka Obradovića, A ova, naizgled bezazlena slika, izazvala je haos među navijačima!

 Dimitij Janakopulos objavio sliku s pivom Žoc Izvor: MN Press/Instagram/dpg7000

Bogati gazda Panatinaikosa Dimitris Janakopulos zagolicao je maštu svojih navijača pošto je objavio niz storija na instagramu. Na prvom se vidi kako vozi kola, a na sljedećem kako pije pivo. I to ne bilo koje već "Žoc" pivo sa likom Željka Obradovića!

U novoj eri Panatinaikosa od ove sezone Janakopulos je odriješio kesu i dao praktično neograničen budžet sportskom sektoru. Doveden je Ergin Ataman koji je isticao više put da u Atini želi da postane "novi Željko Obradović", ali zna se koga navijači Panatinaikosa žele na klupi. 

Željko Obradović je među "zelene" došao 1999. godine i ostao sve do 2012. Sa klubom je osvojio 11 titula u grčkoj ligi, sedam kupova Grčke, a od devet Evroliga koliko je uzeo u karijeri čak pet je uzeo dok je radio u Atini. Nigdje nije bilo riječi o njegovom povratku u klub, ali navijači poslije ove objave žele da je to nešto više od običnog pića u kafiću.  

Izvor: Instagram/dpg7000

Nakon Panatinaikosa najtrofejniji evropski trener svih vremena otišao je u Tursku i radio sedam godina u Fenerbahčeu, sa kojim je takođe osvojio Evroligu. Od 2021. je u Partizanu i u svom klubu u kome je uzeo prvu Evroligu i sa kojim je i kao igrač i kao trener nizao uspjehe uspio je da osvoji trofej u ABA ligi prošle sezone.  

(MONDO, N.L.) 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC