• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Zvezde hvalio Feđu Dudića: "Rezultati Radničkog su za respekt"

Autor Mladen Šolak

Trener Vladan Milojević govorio o "desetki", koja u nedjelju može da uđe u klupsku istoriju, ali i hvalio Radnički te Feđu Dudića.

 Vladan Milojević o Feđi Dudiću Izvor: MN PRESS

Godinama najatraktivniji igrač FK Crvena zvezda Aleksandar Katai (33) vraća se u prepoznatljivu formu nakon što je bio povrijeđen na pripremama. U "vječitom derbiju" je zaigrao u završnici, protiv Radničkog iz Niša je "ovjerio" pobjedu i u najvažnijoj fazi borbe za titulu je očigledno spreman, na radost navijača i trenera Vladana Milojevića.

"Katai je veoma bitan igrač za nas, polako ulazi u formu i dobija minute. Vidjećemo koliko će igrati sutra", rekao je Milojević u subotu, u najavi meča protiv Radničkog iz Kragujevca u nedjelju od 16 časova, na stadionu "Rajko Mitić".

FK Zvezda je dan pred meč protiv Radničkog 1923 podsjetila i na to da "Magiko" ima veliku šansu da ove sezone upiše svoje ime u istoriju i da stigne i prestigne prvu Zvezdinu zvezdu, Rajka Mitića, u broju postignutih golova za crveno-bijele. Mitić je postigao 109, Katai je sada na 107. Pogledajte kako izgleda "vječna lista" najboljih strijelaca u istoriji Zvezde.

  1. Bora Kostić - 230
  2. Dragan Džajić - 155
  3. Dušan Savić - 149
  4. Zoran Filipović - 138
  5. Kosta Tomašević - 137
  6. Vojin Lazarević - 134
  7. Darko Pančev - 116
  8. Rajko Mitić - 109
  9. Aleksandar Katai - 107
  10. Mihajlo Pjanović - 92

Pohvale za Dudića i Radnički

Uz objašnjenje da još ne zna kakav će biti sastav za nedjeljni meč, Milojević je pohvalno govorio o kolegi sa klupe "crvenih đavola", Feđi Dudiću, njegovom timu i rezultatima. Radnički 1923 je u posljednjih šest kola ostvario isto toliko pobjeda i četvrti je na tabeli, sa realnim šansama da se izbori za Evropu.

"Rezultati Radničkog su za respekt. Igraju fenomenalno, nije lako napraviti seriju, kao što su to oni učinili. Nastupaju dobro, agresivno, požrtvovano, nadahnuto, svaka im čast. Čestitam na tome treneru Radničkog, njegovom stručnom štabu, kao i samim igračima. Pokazali su da su odlična ekipa i da su u dobroj formi. Radi se o ekipi koja igra nadahnuto, disciplinovano u svim fazama. Izuzetno su jaki kao kolektiv, dobro vođeni, te sam siguran da opasnost preti osim napadača i od ostatka ekipe".

Nakon što je Zvezda osvojila vrh tabele prestigavši Partizan, Milojević ne želi da govori predaleko u borbi za titulu. "Pritisak uvek postoji i uvijek će biti prisutan. Pred utakmicu u Nišu sam rekao, kao što ću to učiniti i sad fokusirani smo samo na našu igru i rezultate".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC