• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Amerika bruji o skandalu koji je Novak gledao: Niko ne može da vjeruje šta se desilo na NBA meču

Autor Dušan Ninković

Lejkersi i Voriorsi igrali, Đoković gledao, a dogodio se veliki propust.

 Skandal sa satom na meču Golden stejta i Lejkersa Izvor: Sean M. Haffey / Getty images / Profimedia

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković ponovo je gledao meč NBA lige - ovog puta posmatrao je meč Lejkersa i Voriorsa, prvo pokazao svoje košarkaško umeće, a zatim se i srdačno pozdravio sa Stefom Karijem, najboljim trojkašem u istoriji lige. Đoković je gledao veoma zanimljiv meč u kojem je Golden Stejt stigao do pobjede (128:121), ali vidio je i veliki propust na meču.

Početkom posljednje dionice meča, dok su Golden Stejt Voriorsi imali napad, sat koji pokazuje preostalo vrijeme za napad resetovao se iz čista mira. Iako niko od igrača tima iz San Franciska nije uputio šut ka košu, sat se sa devet sekundi prebacio na 24 i tako ekipi kupio dodatno vrijeme za realizuju napada. Voriorsi su potrošili čak 13 sekundi u novom napadu, koji su sasvim slučajno dobili. Pogledajte tu scenu:

Nakon ovog napada nastao je prekid meča između Los Anđeles Lejkersa i Golden Stejt Voriorsa. U američkoj javnosti svi kritikuju ligu zbog propusta koji se dogodio, uz napomenu da je poznatim facama kojih je tradicionalno puna hala kada Lejkersi igraju na svom terenu, bilo dosadno dok se nije igrala košarka.

Ne znamo da li je ovaj detalj pokvario utisak Novaku Đokoviću, koji je u kratkom vremenskom periodu odgledao dvije NBA utakmice. Prethodni put je u društvu Divca gledao meč Lejkersa protiv Denver Nagetsa, a na toj utakmici su za srpskog košarkaša navijali i Marko Jarić i Nikola Đuričko.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC