• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bogdanovićeva trojka za produžetak! Kad je najbitnije, Bogdan mirne ruke! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Bogdan Bogdanović postigao izuzetno važne poene za produžetak protiv najboljeg tima lige.

 bogdan bogdanovic pogodio trojku za produzetak video snimak Izvor: Twitter/ATLHawks/printscreen

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović bio je jedan od junaka pobjede Atlante nad Bostonom (123:122) u NBA ligi! Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije meč je završio sa 24 postignuta poena, a njegova trojka donijela je izjednačenje i produžetak Atlanti, prije nego što je Dežonte Marej u dodatnih pet minuta igre srušio tim sa najboljim učinkom u tekućoj sezoni NBA lige.

Atlanta je imala napad za izjednačenje na nešto više od pola minuta do kraja utakmice, a Dežonte Marej je riješio da "digne" trojku i pokuša da izjednači. Nije pogodio, pa je Diandre Hanter morao da shvata ofanzivni skok i zatim traži nova rješenja. Pronašao je Bogdana Bogdanović, koji je ostao usamljen i pogodio za izjednačenje! Pogledajte kako je to izgledalo:

Do kraja četvrtog perioda meča više nije bilo pogodaka, iako je na semaforu ostalo još gotovo 27 sekundi. Atlanta je imala mali faul koji je iskoristila na oko sedam sekundi do kraja, a u posljednjim trenucima Džejson Tejtum je pokušajem za tri poena želio da donese pobjedu svom timu. Nije uspio u tome, pa su Atlanta i Boston odigrali i produžetak.

U dodatnih pet minuta košarke Atlanta je bila bolja od Bostona (11:10), a odlučujuće poene postigao je Dežonte Marej u posljednjim sekundama susreta. Najefikasniji igrač meča završio je susret sa čak 44 poena što mu je lični rekord u NBA ligi, ali priliku da pogađa u produžetku ne bi imao da nije bilo Bogdanove trojke.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC