• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Najbolji u Evropi! Tako će i ostati!" Pokvario Partizanove šanse, pa stao pored ljepotice!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Američki košarkaš Vil Klajburn imao mnogo samopouzdanja nakon meča.

 VIl Klajburn - i dalje sam najbolja trojka u Evropi Izvor: MN PRESS

Košarkaši Efesa savladali su Fenerbahče u turskom derbiju i tako značajno otežali posao Partizanu kada je riječ o plasmanu u plej-in ove sezone. U posljednjem kolu će Anadolu Efes pred svojim navijačima imati meč loptu protiv Crvene zvezde i ukoliko na tom susretu upišu trijumf, utakmica Partizana i Valensije neće imati uticaj na plasman prvih deset timova na tabeli. Do velike pobjede u gradskom derbiju Efes je vukao iskusni Vil Klajburn, koji je pucao od samopouzdanja nakon meča.

Presrećan jer je njegov tim uspio da zabilježi jednu od dvije izuzetno važne pobjede, pa i dalje drži sve u svojim rukama, Vil je istakao da više ne treba postavljati pitanje ko je najbolja trojka u evropskoj košarci. On je i to će tako ostati, kaže Klajburn koji je meč završio sa 21 poenom.

"Svi znaju za šta smo se borili, za plasman u plej-in i pokazali smo najbolje što imamo danas. Ako neko sumnja ko je najbolja 'trojka' u Evropi, to sam još uvijek ja. To ću i ostati. Čestitam ekipi na trijumfu, došli smo ovdje i žestoko se borili za važnu pobjedu na teškom gostovanju", rekao je Vil Klajburn u mikrofon koji je držala Deniz Aksoj. Pogledajte njegovu izjavu:

Nekadašnji košarkaš Darušafake i CSKA iz Moskve bio je najbolji pojedinac meča, a podjednako dobro snašao se i pred kamerama, dok mu je društvo pravila najljepša sportska novinarka iz Turske. Podsjetićemo vas kako izgleda Denis, djevojka koja obožava fudbal, ali zbog posla mnogo više prati Evroligu i stalno gleda mečeve Fenerbahčea i Efesa:

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC