• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dobre vijesti za sve navijače Partizana u Banjaluci: Mijailović najavio otvaranje šopa u gradu na Vrbasu

Ostoja Mijailović je govorio o važnosti poslovne strategije KK Partizan.

 Moguće otvaranje Partizanovog šopa u Banjaluci Izvor: Youtube/ BC Partizan TV /Printscreen

KK Partizan je pred početak najbitnijeg dela sezone i plejofa ABA lige otvorio novi šop za svoje navijače, a tom prilikom je pred konferenciju za medije povodom mečeva sa Igokeom pred medije izašao i predsjednik kluba Ostoja Mijailović. On je govorio ne samo o otvoranju nove prodavnice Partizana već i o poslovnim planovima kluba. 

Naglasio je da je jako bitno da se pored sportskom razvoja u crno-bijelom taboru razvija i poslovni dio strategije, a najavio je i da će navijači iz dijaspore uskoro moći da očekuju slične akcije u njihovim gradovima. Za sada su spomenuti Banjaluka i Beč kao naredne lokacije Partizanovog šopa.

"Hvala što ste došli u ovolikom broju na svečano otvaranje. Za nas je ovo važan trenutak, kao što je važno da klub razvija sportske rezultate i sport jako je važno da razvija taj biznis dio da bi klub imao od čega da živi. Htio bih da se zahvalim našem menadžmentu koji je dosta bio kreativan kada su u pitanje naši šopovi. Ovo je jako lijep datum posvećen jednoj istoriji Partizana. Želim da kažem našim navijačima da će ovih šopova biti u budućnosti otvorenih i u dijaspori, razmišljamo da otvorimo šop i u Banjaluci, vjerovatno i u Austriji, u Beču. Radimo na tom projektu i ovo je postao jako važan dio prihoda našeg kluba. Mi smo prošle godine kada su u pitanju šopovi uvećali 200 puta prihod u odnosu na prije tri godine", naglasio je Mijailović. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC