• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikola Kalinić u Crvenoj zvezdi? Jedan potez Barselone dao nadu Delijama!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nikola Kalinić je velika želja Crvene zvezde, a ovo bi moglo da znači da mu Barselona neće praviti probleme oko povratka među crveno-bijele.

 Hoće li Nikola Kalinić preći u Crvenu zvezdu Izvor: MN PRESS

Barselona je krenula da sklapa tim za narednu sezonu, a to bi moglo da probudi nade navijača Crvene zvezde! Prvi potez uprave i trenera Rožea Grimaua je da se produži ugovor sa krilnim centrom Džabarijem Parkerom. Nekadašnji drugi pik NBA drafta 2014. godine je produžio saradnju na još dvije godine. 

"Zaista cijenim ovo. Osjećam se dobro i iskustvo je odlično otkako sam prvi put došao u Barselonu. Želim da se sve to nastavi još bar dvije godine. Lako mi je bilo da se odlučim na ovaj korak, odlučio bih isto da biram još deset puta. Mislim da je ovo najbolja odluka za mene. Dao sam sve od sebe kako bih uzvratio navijačima. Cilj mi je da tako i nastavim", rekao je Parker. 

Američki krilni centar je u Evroligi prosječno bilježio 10,3 poena i 3,9 skokova, a u ACB ligi 11,5 poena i 3,1 skok po meču. S obzirom da je Džabari Parker produžio ugovor, a da su Đoel Para i Aleks Abrinjes uz Darija Briuzelu domaći igrači na koje se ozbiljno računa, ovo bi moglo da znači da je Nikola Kalinić na izlaznim vratima kluba. Ne krije Crvena zvezda da želi da vrati dugogodišnjeg reprezentativca Srbije u svoje redove, a sada bi ovaj potez Barselone mogao da znači da je katalonski klub definitivno odustao od toga da nastavi saradnju sa Kalinićem.

Džabari Parker je rođen u Čikagu, a nakon samo jedne godine na Djuku je otišao u NBA. Povrede su mu usporile karijeru, a poslije četiiri godine u Milvokiju igrao je za Čikago Bulse, Vašington Vizardse, Atlanta Hokse, Sakramento Kingse i Boston Seltikse prije dolaska u Evropu.

(MONDO, N. L.) 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC