• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KKI Vrbas protiv Zmaja traži 10. uzastopnu titulu!

Autor Dragan Šutvić

Banjalučani su blizu nove titule u bh. prvenstvu.

 KKI Vrbas KIK Zmaj najava  Izvor: KKI Vrbas

Nakon što su igrači KKI Vrbas nedavno izborili plasman u finale NLB Wheel lige u kojem će za rivala imati KIK Zmaj (igraju 18. maja), ova dva rivala će prvo odlučiti o tituli u domaćem prvenstvu. Utakmica je na rasporedu u srijedu, 24. aprila u banjalučkoj dvorani Obilićevo. sa početkom od 13.30 časova.

Banjalučani su u prednosti jer su u prvom duelu u Gradačacu trijumfovali 84:72 i trebalo bi da se desi pravo čudo pa da ostanu bez pehara i u tekućoj premijerligaškoj sezoni.

"Ne smijemo da dozvolimo nikakvo opuštanje i moraće igrači maksimalno oprezno da uđu u ovaj duel. Isuviše dobro poznajemo naše sportske prijatelje iz Gradačca koji imaju sjajan tim što su potvrdili i nedavnim ulaskom u novo finale regionalnog takmičenja u kojem brane titulu. Ipak, vjerujem u kapitena Biljanu Nedić i ostale igrače i naravno da očekujem našu pobjedu i da na dva kola prije kraja potvrdimo desetu uzastopnu titulu", rekao je Marinko Umičević, predsjednik KKI Vrbas.

Vlado Švraka spada u red onih igrača od kojih se u svakom susretu očekuje najviše. Tako je bilo ranije, tako će biti i ovog puta u sudaru sa neugodnim sastavom iz Gradačca.

"Sigurno je da ću dati sve od sebe kako bismo savladali renomiranog protivnika. Vjerujem da ćemo svi biti na nivou, ulog je veliki jer trijumfom nad Zmajem i definitivno ćemo prigrabiti još jedan šampionski naslov u BiH", poručio je Vlado Švraka.

Iz Košarkaškog kluba invalida Vrbas ovim putem pozvali su sve ljubitelje košarke da dođu u dvoranu Obilićevo i pruže podršku igračima na putu do novog šampionskog naslova.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC