• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poslije tuče sa Gurovićem u Urgentnom, uključila se policija: Isplivali novi detalji haosa, trener i košarkaš u bolnici

Članovi KK Vizura proveli su noć u bolnici poslije tuče u dvorani tima Milana Gurovića.

 Članovi KK Vizura završili u bolnici Izvor: MN Press/Screenshot

U tuči na kraju utakmice juniora Real - Vizura, u kojoj je učestvovao i Milan Gurović, bilo je povrijeđenih. Prema informacijama "Sport kluba", trener Vizure Andrija Cvijović i košarkaš njegovog tima proveli su noć u Urgentnom centru.

"Nezvanično, policija se uključila u slučaj tek kad se vijest pojavila u medijima i sada je sve na nadležnim organima da utvrde šta se zaista dogodilo".

Prema snimku koji je postao viralan, vidi se da je tenzija na terenu prerasla u brutalnu tuču. Gurović se uključio u nju nakon što je bez majice sišao na teren i počeo da razmjenjuje udarce sa nekim.

"Vizura dugo postoji i nikada nam se nije dogodio ovakav slučaj. Mi se bavimo sportom iz krajnje sportskih i društveno korisnih interesa i zaista smo šokirani ovim događajem. Ne želimo ništa da prejudiciramo. Samo mogu da kažem da se dogodio skandal, pogotovo sam sablažnjen što se radi o dječjoj utakmici. Očekujemo da MUP saopšti ko su vinovnici i da KSB shodno tome reaguje. Na snimcima se mnogo toga vidi, ali neka nadležni utvrde ko su neposredni krivci, ko je izazvao tuču i ko je učestvovao u njoj i kakve su posljedice“, istakao je predsjednik Vizure Goran Radojičić u razgovoru za Sport Klub.

"Šta da kažem, vidim da se polemika digla oko toga što sam bio bez majice, a evo šta se desilo... Ja sam meč protiv Vizure gledao iz kafića, sa drugarima, kada je igrač mog tima Jokanović pri vođstvu od jednog poena za nas promašio oba bacanja. Iznervirao sam se, pocijepao majicu i bacio je na pod. Uglavnom, dobijemo mi pola koša razlike i gore u kafiću počinjemo da se radujemo, jer smo dobili velikog rivala protiv kojeg mečevi u posljednje vrijeme slove za pravi derbi. Moram priznati da ne bi bilo nezasluženo i da su oni pobijedili, bila je to vrhuska juniorska košarkaška utakmica", rekao je Gurović za "Republiku".

(Sport klub/MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC