• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lebronov sin lagao cijelu karijeru!? Skauti provjerili Bronija i jedna stvar je potpuno netačna

NBA skauti očekivali su da je Lebronov sin Broni mnogo viši, pošto su se tokom njegove dosadašnje karijere pojavljivali drugi podaci.

 Broni Džejms lagao koliko je visok Izvor: YouTube/ESPN/Screenshot

Lebron Džejms ne krije da je u košarci ostao i zbog velike želje da zaigra sa rođenim sinom Bronijem, međutim postavlja se veliko pitanje da li će ga Lejkersi izabrati na ovogodišnjem draftu. Ako ne "potroše" jednog pika na Lebronovog sina, vrlo lako bi moglo da se desi da slavni košarkaš zatraži trejd u ekipu koja je izabrala Bronija, dok sve više kolaju priče o tome da nasljednik nije ni blizu tako talentovan kao što se mislilo.

I ne samo to, Broni Džejms je imao zdravstvenih problema sa srcem na koledžu, dok se sada pojavila i informacija da pojedine stvari u izvještajima o njemu nisu tačne. Preciznije, spominje se prevara da je Broni Džejms upisan kao da je visok 193 centimetra, dok je u praksi zapravo 185.


Problem za Lebrona i njegovog sina nastao je kada su pojedini izvještaji skauta "procurili" u javnost i u kojima se spominju neki od očiglednih problema u njegovoj igri. I dok hvale "skočnost" za jednog beka, odmah su uvidjeli da ima velikih problema kada je u pitanju igira s loptom: "Može da ide samo u lijevu stranu", "Dovoljno je visok samo za pleja, ali ne može da vodi napad", "Daje poene samo uz postavljen blok" i "Nije spreman za NBA ligu" samo su neki od komentara koji se provlače od kada su navijači vidjeli Bronija na djelu.

Podsjetimo, Broni Džejms je igrao i na Ol-staru za svoj uzrast, iako je prošle sezone u prosjeku bilježio samo pet poena i dvije asistencije po meču, pa se mnogi pitaju da li bi bio uopšte uzet u obzir na draftu da nije sin jednog od najboljih košarkaša svih vremena. Vidjećemo gdje će poslije studiranja na Južnoj Karolini i ko će ga izabrati...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC