• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nemanja Jaramaz se oglasio zbog tužbe: "Da li Partizan ima luksuz da plaća mog brata..."

Košarkaš Partizana Ognjen Jaramaz navodno tužio klub zbog neisplaćenih zarada.

 Brat Ognjena Jaramaza o tužbi Partizana Izvor: MN PRESS

Košarkaši Partizana poraženi su od Crvene zvezde u finalnoj seriji ABA ligi, pa u klubu već mora da se razmišlja o promjenama koje će popraviti kvalitet tima za narednu sezonu. Prethodnih dana jedna od glavnih tema u javnosti bio je sukob Džejmsa Nanelija i Stefana Lazarevića, ali se pričalo i o tužbi, koju je Ognjen Jaramaz podigao protiv svog kluba. Navodno, bek koji je tokom sezone izgubio minute u rotaciji Željka Obradovića prijavio je klub Udruženju evroligaških igrača (ELPA).

Partizan se oglasio i istakao da je sve riješeno i da ne postoje sukobi na relaciji Partizan Jaramaz, a zatim smo dobili odgovor i sa druge strane. Nekadašnji košarkaš Partizana Nemanja Jaramaz prokomentarisao je situaciju u kojoj se nalazi njegov rođeni brat, prvotimac crno-bijelih koji igra svoj drugi mandat u klubu.

"Prvo, Ognjen nista nije previdio tj. ‘pomislio’, drugo odakle ‘cure’ informacije (ne) znam, ali lijepo skretanje pažnje, etiketiranje i targetiranje pred kraj sezone. Sljedeće je vjerovatno da može, ali neće da igra...", napisao je Nemanja Jaramaz na svom profilu na Linkedinu i pokrenuo raspravu o situaciji u prvom timu crno-bijelih.

Nakon jednog komentara nekadašnji košarkaš Partizana je opširno odgovorio, uz napomenu da je pitanje da li Partizan ima novca da plaća njegovog brata za ovakvu ulogu u timu.

"O mnogim stvarima ne mogu i ne želim da diskutujem, ali o košarci mogu, a povrh svega i te kako želim da diskutujem. Međutim, molim vas da mi pokažete razumijevanje, ove bih završio jer nisu sve stvari baš za javnost. Poštujem vaše mišljenje, ali se ne slažem sa njim naravno. Ne smatram da je (Ognjen) uopšte imao dovoljno partija na osnovu kojih može da se sudi, pogotovo što je po profilu više pozicija dva nego jedan i što je igrač ritma, a za ritam su neophodni minuti. Samo je na pet utakmica u Evroligi odigrao 20 minuta i to na poziciji koja mu nije prirodna, a na četiri od tih pet utakmica je bio dvocifren. Peta je Makabi, kada je defanzivno preokrenuo -24, ali da kažemo da je bio jednocifren. Bolje pitanje je da li Partizan ima luksuz da plaća mog brata za način kako je bio korišćen, ali opet, to nema veze sa Ognjenom", zaključio je stariji od braće Jaramaz.

Podsjećamo, Ognjen Jaramaz se na početku sezone vratio u crno-bijeli tabor, nakon što je prethodne dvije sezone igrao za Bajern iz Minhena. Ponikao je u redovima Mege, bio na pozajmici u Smederevu, zatim nastupao za San Pablo Burgos i onda započeo prvi mandat u dresu Partizana. Njegov stariji brat Nemanja takođe je ponikao u Megi, dvije sezone bio igrač Partizana, a zatim je uslijedio niz klubova širom Evrope.

U toku tekuće sezone Ognjen Jaramaz nije imao veliku ulogu u dres Partizana iako se na početku sezone očekivalo da bude veliki adut Željka Obradovića. Na 22 meča u Evroligi igrao je prosječno malo manje od 13 minuta, uz 3,2 poena, 1,5 asistenciju i 1,3 skoka po meču. I u ABA ligi odigrao je 22 meča, sa nešto većom minutažom. Za više od 16 minuta na terenu prosečno je bilježio četiri poena, tri asistencije i 1,5 skokova. Posljednji put u regionalnom takmičenju igrao je početkom marta na gostovanju Derbiju u Podgorici, a propustio je čitav plej-of u kojem Partizan nije uspio da odbrani titulu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC