• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bodiroga o Zvezdi i Partizanu u Evroligi: Stav je poznat, zna se šta je prioritet

Dejan Bodiroga je pred početak Fajnal for Evrolige govorio o statusu srpskih klubova u eliti naredne sezone.

 Dejan Bodiroga o Zvezdi i Partizanu u Evroligi Izvor: Printscreen/Sport klub

Dejan Bodigora je pred početak Fajnal fora Evrolige i pred duel Panatinaikosa i Fenerbahčea u prvom polufinalu govorio o statusu Crvene zvezde i Partizana u Evroligi naredne sezone. Nakon izjave Paulijusa Motiejunasa da Crvena zvezda kao šampion ABA lige sljedeće sezone nije sigurna u Evroligi svi su se zabrinuli. 

Ipak prvi čovjek Evrolige je zvučao kao da bi oba srpska predstavnika i naredne sezone mogli da nastupaju u eliti. Ipak odluka nije na njemu već na klubovima koji su dioničari Evrolige. 

"Status Evrolige je poznat. Poznato je da je za Evroligu Srbija i Balkan važan market. Već dugo i niz godina prvak ABA lige ima prioreitet što se tiče Evrolige u sljedeće sezone. To će biti odluka svih akcionara, ali mislim da poslije svega što su naši klubovi uradili oni su vrlo značajni takmičenju. Ja sam vrlo optimista što se tiče učešća naših klubova u Evroligi sljedeće sezone, ali to je odluka naših akcionara", rekao je Bodiroga za "Sport klub". 

Što se tiče vizije za narednu sezonu i to kako će takmičenje izgledati u budućnosti proslavljeni srpski košarkaški as je bio kratak: "Mislim da o tome možemo da pričamo sutra ili u nedjelju, o budućnosti Evrolige", a onda se osvnuo na samu sezonu iza nas. 

"Sjajna atmosfera i mislim da poslije prošle sezone kada smo mislili da su brojke fantastične i da je sezona bila još bolja. Mislim da je regularni dio sezone bio sjajan, plejof još bolji i kompetitivniji. Sada očekujemo još jedan sjajan F4", završio je Bodiroga.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC