• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Adam Hanga odlazi iz Zvezde? Ima ugovor na još jednu sezonu, ali pregovara sa drugim timom!

Autor Dragan Šutvić

Adam Hanga je navodno na meti španskog Huventuda i mogao bi da se vrati u zemlju u kojoj je igrao duže od decenije.

 Adam Hanga odlazi iz Crvene zvezde Izvor: Bane T. Stojanovic/ATAIMAGES

Mađarski reprezentativac Adam Hanga (35) potpisao je prošlog ljeta dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom i ostavio je vrlo dobar utisak u svojoj prvoj godini na Malom Kalemegdanu. Ipak, povreda ga je zaustavila pred početak plej-ofa ABA lige i zbog toga nije u mogućnosti da pomogne svojim saigračima, a postavlja se pitanje da li će biti tu i naredne sezone, pošto za njega ima interesovanja iz Španije.

Prema informacijama specijalizovanog španskog portala "Encestando", Adama Hangu prati Huventud i navodno su odmakli u pregovorima oko transfera. Da li će se to dogoditi, zavisi i od ugovora koji mu ponude, pošto je Hanga tražio da potpiše na dvije godine, a ostaje da se vidi da li će Huventud to i ispuniti.

Prethodno je Hanga pričao da mu se "ne ide iz Beograda" jer ne želi da svake godine seli cijelu porodicu, ali je ipak priznao da se za sve pita Crvena zvezda. Ima čvrst ugovor sa njom i samo u slučaju da na Malom Kalemegdanu procijene da im nije potreban, moći će da pređe u Huventud - pošto je malo vjerovatno da će španski klub platiti obeštećenje za košarkaša koji je već u veteranskim godinama.

"Ponosan sam što sam ljetos potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom, klubom sa dugom istorijom u kojem sam nekoliko puta nedjeljno bio u prilici da igram pred 20.000 do 22.000 ljudi. Potpisao sam ugovor na 1+1 godinu, ali ništa nije sigurno. Da je samo na meni, ostao bih. Moja budućnost mnogo zavisi od toga šta će mi klub saopštiti, da li moja povreda utiče na njihovu odluku ili ne", rekao je skoro Hanga u razgovoru za mađarski "M1", dok čeka da se oporavi od dvostrukog preloma ruke nakon čega će sjesti za sto iz ljudima iz Zvezde i saznati svoju sudbinu.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC