• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan se nije žalio, Zvezdi večeras stiže titula?

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Prema najnovijim informacijama, Crvenoj zvezdi bi večeras trebalo da bude uručen pehar šampiona Srbije.

 Crvena zvezda će dobiti trofej prvaka Srbije u četvrtak uveče Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Odluka o epilogu prekinute druge utakmice finala Košarkaške lige Srbije (KLS) trebalo bi da bude donesena u toku dana, a prema riječima direktora takmičenja Aleksandra Grujina - Crvena zvezda će pobijediti službenim rezultatom 20:0. Ostaje još samo da se utakmica i zvanično registruje, pošto je sinoć prekinuta početkom treće dionice, kada je donesena odluka o pražnjenju "Arene". Na kraju, igrači Zvezde su se pojavili na parketu, ali ne i igrači Partizana, dok iz kluba uvjeravaju da im je rečeno da se susret odlaže za 24 sata.

Zbog protokola i prekida utakmice, pehar za šampiona Srbije je vraćen u kutiju i biće večeras dodijeljen Crvenoj zvezdi, prenosi "Mozzart Sport". Prema njihovim informacijama, trofej prvaka Srbije će stići na Mali Kalemegdan čime će Zvezde i deveti put uzastopno postati prvak Srbije.

Takođe, prema nezvaničnim informacijama, Partizan nije podnio zvaničnu žalbu u zapisniku i zbog toga ne postoje nikakve prepreke da se meč registruje službenim rezultatom za Zvezdu, čime će crveno-bijeli doći do potrebne druge pobjede u finalu.

Podsjetimo, nakon što su igrači Crvene zvezde otišči u svlačionicu zbog uvreda na račun porodice Čović i zbog ubačenih predmeta na teren, sudije su tražile da se tribine isprazne. Poslije više od sat vremena to se i desilo, a potom su igrači Zvezde izašli na parket. Za to vrijeme, Partizanovi košarkaši su već napustili dvoranu. Prema pravilima, uključeno je vrijeme (15 minuta) za početak utakmice, a kako se samo jedan tim pojavio na terenu, sudije su svirale kraj.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC