• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crvena zvezda se oglasila zbog sezonskih ulaznica: Postoje dvije faze, poznata i najniža cijena

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Crvena zvezda saopštila je prve informacije u vezi sa sezonskim ulaznicama za novu sezou.

 KK Crvena zvezda saopštenje o sezonskim ulaznicama Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Crvena zvezda sklapa tim za novu sezonu, stigao je dio pojačanja, čekaju se još neki igrači i dok Janis Sferopulos i njegovi saradnici na tome rade, iz kluba su se oglasili sa porukom za navijače. U pitanju je prodaja sezonskih ulaznica za sezonu 2024/25.

Jedna velika promjena je što ovog puta neće biti predsezonske prodaje i prodaja će se odvijati u dvije faze - rezervacija i kupovina, navodi se na zvaničnom sajtu kluba.

"Prva faza odnosi se na rezervaciju sezonske karte za sve one koji će produžiti sezonske karte koje su posjedovali prethodne sezone (zadržati svoje mjesto). Kao klub želimo da olakšamo i ubrzamo proces kupovine sezonske karte, a važan dio tog procesa je mogućnost za sve da na vrijeme obave prijavu i olakšaju kupovina. Ovoga puta ostavljena je mogućnost za sve da kupe sezonsku kartu onlajn, ili u našem domu na Malom Kalemegdanu, kultnom mjestu Crvene zvezde", stoji na početku saopštenja.

Naglašeno je da će cijene da budu dostupne svima i adekvatne za svačiji džep i budžet.

"Nakon rezervacija, svi navijači će dobiti e-mejl sa instrukcijama (1. avgusta) za plaćanje onlajn (ko je odabrao tu opciju) ili mogu kupovinu da obave na Malom Kalemegdanu od 1. avgusta do 23. avgusta do kada im važi rezervacija mjesta. Tako će svi zainteresovani biti u mogućnosti da nabave novu sezonsku kartu već od 15 hiljada dinara (oko 130 evra, za sve koji obnavljaju svoju sezonsku kartu) ili 18 hiljada (150 evra) za nove kupce sezonske karte! Naravno, kao i unazad par godina, biće omogućena i kupovina na rate (biće moguća samo za kupovinu na Malom Kalemegdanu)", dodaje se u tekstu.

U novoj sezoni crveno-bijeli će u tri takmičenja odigrati najmanje 32 utakmice kao domaćini, a od rezultata i učinka taj broj bi trebalo da bude još veći.

"Pred nama je istorijska crveno-bijela sezona! Slavimo veliki jubilej i našu istoriju, ali slavimo i bodrimo novi tim koji će uz pune tribine, prepoznatljiv ambijent i podršku lakše doći do ciljeva. A, naši ciljevi su uvijek poznati, pa i u sezoni u kojoj slavimo velikih 80 godina – jer mi smo Crvena zvezda! Zato pozivamo sve Zvezdaše da iskoriste priliku i budu dio nove sezone u kojoj ćemo se ponosno sjećati naše slavne prošlosti, ali i boriti za svaku pobjedu i za nove trofeje", zaključuje se u saopštenju kluba i dodaje se da će u petak 12. jula iznijeti detaljne informacije o prodaji, cijenama i drugim pogodnostima.

(MONDO - N. S.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC