• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovaj dječak je Zvezdi dao sve i otišao za milione! Nikola se oglasio - sada je stvarno kraj

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Biser Crvene zvezde otišao je u NBA ligu i na rastanku objavio oproštajnu poruku klubu

 Nikola Topić oprostio se od Crvene zvezde Izvor: Instagram/nikola14topic/MN Press

Nikola Topić otišao je iz Crvene zvezde i oprostio se od nje na društvenim mrežama. Mladi plejmejker Oklahoma siti Tandera ostvario je ove sezone san da igra za crveno-bijele i da sa njima osvaja trofeje, iako mu je prethodni dio godine bio prožet teškim povredama. Zbog toga će predstojeću sezonu propustiti u cjelosti, jer će ovog ljeta Topić otići na operaciju ukrštenog ligamenta koljena.

"Košarka je sastavni dio mog života, oblikovala me je i učinila čovjekom koji nikada ne odustaje i koji daje cijelog sebe za svoj tim. Crvena zvezda mi je pružila priliku da radim ono što najviše volim. Dala mi je šansu da pokažem šta umijem, da steknem prijatelje za cijeli život, učim od najboljih i sve to igrajući za klub koji volim."

"Hvala upravi kluba, svim trenerima, kondicionim trenerima, fizioterapeutima i doktorima. Hvala mojim saigračima koji su mi vjerovali i dali šansu da pružim svoj doprinos na terenu, čak i kad sam bio najmlađi u timu, nisu dozvolili da to osjetim i hvala im na tome. Hvala navijačima, kao jedan od vas, veoma sam srećan što ste me prihvatili i bodrili kroz najteže trenutke u mojoj karijeri. Vaša podrška je bila moj pokretač i na tome sam vam beskrajno zahvalan", napisao je košarkaš.

Nikola Topić je Zvezdin đak, sin klupske legende i bivšeg kapitena prvog tima, Milenka Topića, takođe i nekadašnjeg pomoćnika u stručnom štabu i prvog trenera 2018. godine. Od Nikolinog transfera u NBA ligu Zvezda će zaraditi dva miliona dolara, saopštio je predsednik Zvezde Nebojša Čović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC