• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Aleksa Avramović odlazi iz Partizana! Otkriven novi klub reprezentativca, neće igrati Evroligu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nakon što se reprezentativac Srbije Aleksa Avramović vrati sa Olimpijskih igara, potpisaće ugovor sa CSKA.

 Aleksa Avramović prelazi u CSKA Izvor: MONDO/Stefan Stojanovć

Košarkaški klub Partizan će se pred novu sezonu rastati i sa Aleksom Avramovićem! Iako reprezentativni bek Srbije ima ugovor i za narednu godinu, već nedjeljama se priča o njegovom odlasku iz kluba nakon sezone koja je dovela do kompletne promjene igračkog kadra - pominjali su se Dubai, Pariz, Makabi iz Tel Aviva...

Posljednja destinacija o kojoj se priča jeste Moskva, odnosno CSKA! Kako prenosi "Sport Klub", dogovoreni su svi detalji transfera, a potpis na ugovor biće stavljen nakon Olimpijskih igara u Parizu, gdje će Aleksa sa preprezentacijom Srbije pokušati da pojuri zlatnu medalju. On je više puta isticao da u ovim trenucima razmišlja samo o nacionalnom timu, ali su očigledno njegovi zastupnici završili veliki posao nakon što je iz Moskve stigla izuzetno unosna ponuda.

Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Odlaskom Alekse Avramovića nastaviće se potpuna promjena igračkog kadra koji na raspolaganju ima Željko Obradović. Iskusni trener, najuspješniji u istoriji evropske košarke, vodiće u narednoj godini potpuno novi tim, a moglo bi da se desi da Balša Koprivica bude jedini igrač koji će ostati u ekipi iz prethodne, neuspješne sezone crno-bijelih. Ostoja Mijailović je istakao da Partizan već ima 11 novih igrača koje će uskoro predstaviti, a moglo bi da bude i više pojačanja do početka sezone.

Sa druge strane, CSKA će biti osma stanica u karijeri Alekse Avramovića. Pešićev pulen iz dresa sa državnim grbom počeo je karijeru Mladosti iz Čačka, debitovao u seniorskom timu u Borcu, igrao za OKK Beograd, ponovo u rodnom Čačku, a zatim za Varese, Unikahu, Estudijantes i Partizan u koji je stigao 2021. godine. 

(Sport Klub/MONDO/D. N.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC